• Business Of Fashion

    Chanel: Συγκίνηση στην τελευταία πασαρέλα με δημιουργίες του Karl Lagerfeld

    • NewsRoom
    σανελ

    Τα μοντέλα σε δημιουργίες του Karl Lagerfeld για τον οίκο Chanel


    Σε κλίμα συγκίνησης παρουσιάστηκε η νέα συλλογή του οίκου Chanel στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι, καθώς πρόκειται για τις τελευταίες δημιουργίες του θρυλικού Karl Lagerfeld. Οι μούσες του Γερμανού σχεδιαστή, μεταξύ των οποίων ήταν η Cara Delevingne, η Kaia Gerber, αλλά και η Penelope Cruz, περπάτησαν στην πασαρέλα φορώντας τις τελευταίες δημιουργίες του.

    Ντυμένο στα λευκά με ξύλινα σαλέ και χιονονιφάδες να πέφτουν, το σκηνικό στο Grand Palais θύμιζε κάτι από Άλπεις και παρέπεμπε σε έναν κατάλευκο παράδεισο.

    Η Penelope Cruz έκλεψε την παράσταση με την εμφάνισή της στην πασαρέλα, ενώ η 18χρονη κόρη της Cindy Crawford, Kaia Gerber εντυπωσίασε φορώντας τις δημιουργίες του Γερμανού σχεδιαστή.

    Πλήθος διασημοτήτων συγκεντρώθηκε στο Grand Palais που βρίσκεται στην περιοχή των Ηλυσίων Πεδίων, με την αρχισυντάκτρια της Vogue, Anna Wintour να βρίσκεται στην πρώτη σειρά.

    Το «παρών» έδωσαν η μούσα του Lagerfeld τη δεκαετία του ’90, Claudia Schiffer, η ηθοποιός Monica Bellucci, αλλά και η τραγουδίστρια της Κ-pop, Jennie.

    Πριν την έναρξη του σόου προηγήθηκε σιγή ενός λεπτού στη μνήμη του Lagerfeld, ο οποίος διετέλεσε καλλιτεχνικός διευθυντής του οίκου επί 36 χρόνια. H στιγμή ολοκληρώθηκε με το τραγούδι «Heroes» του David Bowie.

    πενελοπε-κρουζ
    Penelope Cruz

    σανελ

    πενελοπε κρουζ
    Penelope Cruz
    καρα-ντελεβιν
    Cara Delevingne

    σανελ-εβδομαδα-μοδαςσανελσανελ

    σανελ

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Πώς ο Karl Lagerfeld μετέτρεψε τη Chanel σε μία επιχείρηση αξίας 10 δισ. δολαρίων (pics)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: H κωλοτούμπα του οίκου Burberry μετά το σάλο με το φούτερ (pics & video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Gigi και Bella Hadid στην πασαρέλα του οίκου Fendi – Φόρος τιμής στον Karl Lagerfeld



    ΣΧΟΛΙΑ