• LIFE&STYLE

    Brad Pitt – Charlize Theron: Το νέο καυτό ζευγάρι του Χόλιγουντ

    • Νίκη Καξερή
    σαρλιζ_θερον_μπραντ_πιτ

    Charlize Theron και Brad Pitt


    Νέο καυτό ζευγάρι του Χόλιγουντ είναι, σύμφωνα με την The Sun, ο γόης Brad Pitt και η πανέμορφη Charlize Theron. Πρόκειται για την πρώτη σοβαρή σχέση του 55χρονου ηθοποιού, μετά το διαζύγιό του από την Angelina Jolie το 2016. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, οι δύο ηθοποιοί είναι μαζί από τον Δεκέμβριο του 2018, ενώ «συνελήφθησαν» σε ερωτικές περιπτύξεις σε ένα ιδιωτικό screening για τη νέα ταινία του Alfonso Cuaron με τίτλο «Roma» που έγινε στις 19 Ιανουαρίου στο Chateau Marmont.

    Ενωτικό κρίκο στη σχέση τους αποτέλεσε ο πρώην αρραβωνιαστικός της Theron, Sean Penn, στο πάρτυ του οποίου λέγεται ότι ξεκίνησε το ειδύλλιο.

    Η 43χρονη ηθοποιός είναι μητέρα δύο υιοθετημένων παιδιών, του Jackson και της August, ενώ το 2015 ακύρωσε τον γάμο της με τον Sean Penn. Προηγουμένως, η Theron έχει συνδεθεί ερωτικά με τους Keanu Reeves, Ryan Reynolds και Alexander Skarsgard.

    Η σταρ φημολογείται ότι έχει επισκεφτεί την έπαυλη του Brad στο Loz Feliz, ωστόσο δεν έχει γνωρίσει ακόμα τα έξι παιδιά του.

    «Βγαίνουν χαλαρά εδώ και ένα μήνα σχεδόν. Είναι φίλοι εδώ και κάποιο διάστημα, αλλά τα πράγματα έχουν εξελιχθεί», ανέφερε πηγή της The Sun.

    Ο Brad και η Angelina μόλις πρόσφατα τακτοποίησαν την κηδεμονία των παιδιών τους για την οποία και πάλευαν στα δικαστήρια για δύο χρόνια, μετά το άδοξο τέλος της 12ετής τους σχέσης.

    Τα παιδιά των Brangelina είναι ο 17χρονος Maddox, η 15χρονη Pax, η 13χρονη Zahara, ο 12χρονος Shiloh και τα 10χρονα δίδυμα Knox και Vivienne.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Πασίγνωστο ζευγάρι της showbiz αρραβωνιάστηκε (pics)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε ότι απέβαλε – Το συγκινητικό μήνυμα

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ο κινηματογραφικός γάμος της Miley Cyrus και του Liam Hemsworth μέσα από εικόνες (video)



    ΣΧΟΛΙΑ