• LIFE&STYLE

    Ο κινηματογραφικός γάμος της Miley Cyrus και του Liam Hemsworth μέσα από εικόνες (video)

    • Νίκη Καξερή
    μαιλι-σαιρους-λιαμ

    Liam Hemsworth και Miley Cyrus


    Υπό άκρα μυστικότητα ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου έπειτα από 10 χρόνια σχέσης, η Miley Cyrus και ο Liam Hemsworth. Η τραγουδίστρια έκανε την αποκάλυψη το βράδυ της Τετάρτης δημοσιεύοντας φωτογραφίες από το γάμο που έγινε στο Τενεσί, δύο ημέρες πριν τα Χριστούγεννα γράφοντας «10 χρόνια μετά…». Το λαμπερό ζευγάρι γνωρίστηκε τον Ιούνιο του 2009 στα γυρίσματα της ταινίας «The Last Song», βασισμένη στο ομότιτλο βιβλίο του Nicholas Sparks. Αν και η σχέση τους πέρασε από χίλια κύματα με χωρισμούς και επανασυνδέσεις, η pop star και ο ηθοποιός αποφάσισαν να κάνουν το μεγάλο βήμα στη σχέση τους.

    Σύμφωνα με πηγές του περιοδικού People, ο γάμος τους αρχικά θα γινόταν στην έπαυλή τους στο Μαλιμπού, ωστόσο η καταστροφική πυρκαγιά που τύλιξε στις φλόγες την οικία τους, άλλαξε τα σχέδια και τελικά παντρεύτηκαν στο Τενεσί.

    Μετά την ανακοίνωση της Miley Cyrus, θαυμαστές, αλλά και διάσημοι φίλοι της, έσπευσαν να στείλουν τις ευχές τους. Ένας από τους πρώτους ήταν και ο συγγραφέας Nicholas Sparks ο οποίος με ιδιαίτερη συγκίνηση έγραψε «Είμαι πολύ χαρούμενος. Συγχαρητήρια. #TheLastSong».

    https://www.instagram.com/p/Br3VA71h0Ov/

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Μπέτυ Μαγγίρα: Ποιες παίκτριες του My Style Rocks έχουν στυλίστα – Πώς το κατάλαβε

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η πρώτη εμφάνιση της Βικτώριας Καρύδα δύο μήνες μετά τη δολοφονία του Γιάννη Μακρή [εικόνα]

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: My Style Rocks: Ποιος κριτής «κόβεται» λόγω κακής συμπεριφοράς;



    ΣΧΟΛΙΑ