• LIFE&STYLE

    Μπέλα Χαντίντ: Η μάχη με τη νόσο του Lyme (pics)

    • NewsRoom
    Μπέλα Χαντίντ

    Μπέλα Χαντίντ


    Δύσκολη περίοδο βιώνει το γνωστό σούπερ-μόντελ, Μπέλα Χαντίντ, καθώς παλεύει με τη νόσο του Lyme.

    Μέσα από το προφίλ της στο Instagram, το διάσημο μοντέλο μοιράζεται την εμπειρία της με τους 59,3 εκατομμύρια followers της.

    Στις φωτογραφίες εμφανίζεται καταβεβλημένη, με σωληνάκια και επιδέσμους στο χέρι της καθώς υποβάλλεται σε θεραπεία.

    Στα περισσότερα στιγμιότυπα είναι ξαπλωμένη στο κρεβάτι.

    Σε ανάρτησή της η ίδια έγραψε:

    «Ο μικρός μου εαυτός που υπέφερε θα ήταν τόσο περήφανος για τον μεγάλο μου εαυτό που δεν τα παράτησε.

    Ευχαριστώ τη μαμά μου που κράτησε όλα τα ιατρικά μου αρχεία, που ήταν δίπλα μου, που δεν έφυγε ποτέ από το πλευρό μου, που με προστάτευσε, με στήριξε, αλλά κυρίως που με πίστεψε σε όλα αυτά.

    Το να ζω σε αυτή την κατάσταση, που επιδεινωνόταν με τον χρόνο και τη δουλειά, ενώ προσπαθούσα να κάνω περήφανο τον εαυτό μου, την οικογένειά μου και τους ανθρώπους που με στηρίζουν, με είχε επιβαρύνει με τρόπους που δεν μπορώ πραγματικά να εξηγήσω.

    Το να είμαι τόσο θλιμμένη και άρρωστη με τις περισσότερες ευλογίες/προνόμια/ευκαιρίες/αγάπη γύρω μου ήταν πιθανότατα το πιο μπερδεμένο πράγμα που έχω ζήσει ποτέ. Ένα πράγμα που θέλω να εκφράσω σε όλους σας είναι ότι 1: Είμαι καλά και δεν χρειάζεται να ανησυχείτε, και 2: Δεν θα άλλαζα τίποτα για τον κόσμο. Αν έπρεπε να τα περάσω όλα αυτά ξανά, για να φτάσω εδώ, σε αυτή ακριβώς τη στιγμή που βρίσκομαι τώρα, με όλους εσάς, επιτέλους υγιής, θα τα έκανα όλα ξανά. Με έκαναν αυτό που είμαι σήμερα.

    Το σύμπαν λειτουργεί με τους πιο οδυνηρούς και όμορφους τρόπους, αλλά πρέπει να σας πω ότι αν αγωνίζεστε- θα γίνει καλύτερα. Το υπόσχομαι. κάντε ένα βήμα μακριά, μείνετε δυνατοί, πιστέψτε στο δρόμο σας, περπατήστε στην αλήθεια σας και τα σύννεφα θα αρχίσουν να καθαρίζουν.

    Έχω τόση ευγνωμοσύνη για τη ζωή , αυτές οι 100+ ημέρες του Lyme, χρόνιας νόσου , θεραπεία συν-λοίμωξης, σχεδόν 15 χρόνια αόρατου πόνου, άξιζε τον κόπο αν είμαι σε θέση, με τη θέληση του Θεού, να έχω μια ολόκληρη ζωή να διαδίδω αγάπη και να μπορώ να είμαι πραγματικά ο εαυτός μου, για πρώτη φορά στα χρονικά.

    Προσπάθησα να διαλέξω τις πιο θετικές εικόνες που μπορούσα γιατί όσο επώδυνη και αν ήταν αυτή η εμπειρία, το αποτέλεσμα ήταν η πιο διαφωτιστική εμπειρία της ζωής μου γεμάτη με νέους φίλους, νέα οράματα και ένα νέο μυαλό.

    Σας ευχαριστώ για την υπομονή των απίστευτων εταιρειών για τις οποίες εργάζομαι, τους υποστηρικτές μου και τους ανθρώπους που συνέχισαν να ανησυχούν για μένα. Τους Jill και Joseph για την προστασία μου. Σας αγαπώ και σας εκτιμώ περισσότερο από όσο μπορώ να εκφράσω.

    Ευχαριστώ την ιδιοφυή γιατρό μου και την ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ομάδα νοσηλευτών της. Σας αγαπώ πάρα πολύ!!!

    Θα επιστρέψω όταν θα είμαι έτοιμη.

    Μου λείπετε όλοι τόσο πολύ

    Σας αγαπώ όλους τόσο πολύ».

    Δείτε φωτογραφίες:

    Μπέλα Χαντίντ

    Μπέλα Χαντίντ

    Μπέλα Χαντίντ

    Μπέλα Χαντίντ

    Μπέλα Χαντίντ

    Μπέλα Χαντίντ

    Δείτε την ανάρτηση στο Instagram:

     

    View this post on Instagram

     

    A post shared by Bella 🦋 (@bellahadid)

    Διαβάστε επίσης:

    Μάργκοτ Ρόμπι: Η αποκάλυψη για το ελληνικό φαγητό που μισεί

    Μαντόνα: Η νέα ανάρτηση μετά την περιπέτεια υγείας της

    Σκοτώθηκε στην Ιταλία η πρόεδρος του εκδοτικού οίκου του Χάρι Πότερ (video)



    ΣΧΟΛΙΑ