• LIFE&STYLE

    Μαντόνα: Η νέα ανάρτηση μετά την περιπέτεια υγείας της

    • NewsRoom
    Μαντόνα

    Μαντόνα


    Μία εξαιρετικά σοβαρή περιπέτεια με την υγεία της πέρασε το προηγούμενο διάστημα η Μαντόνα.

    Η 65χρονη «Βασίλισσα της Pop» βρέθηκε αναίσθητη στο διαμέρισμά της και διαγνώστηκε με σοβαρή βακτηριακή λοίμωξη, η οποία την οδήγησε στην εντατική.

    Το τελευταίο διάστημα η Μαντόνα βρίσκεται σε περίοδο ανάρρωσης, ενώ παράλληλα προετοιμάζεται σταδιακά για την παγκόσμια περιοδεία της, την οποία αναγκάστηκε να αναβάλλει μέχρι νεοτέρας.

    Σε νέο της μήνυμα μέσω Twitter η «Βασίλισσα της Pop» έκανε γνωστό στους θαυμαστές της πως οι καινούργιες ημερομηνίες των συναυλιών της πρόκειται να ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες, ενώ δεν παρέλειψε να εκφράσει για ακόμη μια φορά την ευγνωμοσύνη της για όλο το κύμα αγάπης που δέχθηκε στην περιπέτεια της υγείας της.

    Δείτε την ανάρτηση:

    Λίγες ημέρες νωρίτερα η Μαντόνα δημοσίευσε κοινές φωτογραφίες της με φίλους, εξομολογούμενη τη σπουδαία στήριξη που έλαβε από αυτούς αλλά και τα παιδιά της, όταν τα περιθώρια στένεψαν και η ίδια βρέθηκε αντιμέτωπη με δύσκολες καταστάσεις.

    «Η αγάπη της οικογένειας και των φίλων είναι το καλύτερο φάρμακο. Έναν μήνα έξω από το νοσοκομείο και μπορώ να σκεφτώ. Ως μητέρα μπορείς πραγματικά να αναλωθείς στις ανάγκες των παιδιών σου και στα φαινομενικά ατελείωτα δώρα…

    Αλλά όταν τα πράγματα ήταν δύσκολα, τα παιδιά μου με βοήθησαν πραγματικά. Είδα μια πλευρά τους που δεν είχα δει ποτέ πριν. Αυτό έκανε τη διαφορά. Το ίδιο ισχύει και για την αγάπη και την υποστήριξη από τους φίλους μου», έγραψε χαρακτηριστικά η Μαντόνα.

    Διαβάστε επίσης:

    Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Σάββατο 5 Αυγούστου 2023

    Σκοτώθηκε στην Ιταλία η πρόεδρος του εκδοτικού οίκου του Χάρι Πότερ (video)

    Μέγκαν Μαρκλ: Το δείπνο με τον Χάρι για τα γενέθλιά της σε πολυτελές εστιατόριο



    ΣΧΟΛΙΑ