• LIFE&STYLE

    Απίστευτη αποκάλυψη! Η Σπυροπούλου θα πάρει 100.000 για το Survivor – Η κρυφή συμφωνία με τον ΣΚΑΙ

    • NewsRoom


    Σε «βασίλισσα» του φετινού Survivor έχει αναδειχθεί η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία πάντα με χαμόγελο αντιμετωπίζει τις κακουχίες του παιχνιδιού και τα καυστικά σχόλια των συμπαικτών της.

    Και ενώ η παρουσιάστρια/καθηγήτρια τσαλακώνει την εικόνα της, χάνοντας παπούτσια στις λάσπες, ο ΣΚΑΙ βλέπει τα νούμερα τηλεθέασης του ριάλιτι επιβίωσης να ανεβαίνουν κατακόρυφα, αγγίζοντας μέχρι και το 41%.

    Σύμφωνα με δημοσίευμα του Λοιπόν, πίσω από αυτή τη συνεργασία Σπυροπούλου-ΣΚΑΙ, κρύβεται ένα «χρυσό» συμβόλαιο, καθώς η ξανθιά παρουσιάστρια θα φύγει από τον Άγιο Δομίνικο πλουσιότερη κατά 100.000 ευρώ. Η Κωνσταντίνα δηλαδή θα πάρει ποσό ίσο με το τελικό έπαθλο του ριάλιτι. Υπάρχει όμως κι ένας κρυφός όρος. Όπως αναφέρει το Λοιπόν, αν η Σπυροπούλου λυγίσει και φύγει από τον Άγιο Δομίνικο με οικειοθελή αποχώρηση, χωρίς δηλαδή να τη διώξει το τηλεοπτικό κοινό, χάνει τις 100.000 ευρώ και θα αποζημιωθεί με πολύ λιγότερα χρήματα, σχεδόν με αυτά τα οποία παίρνουν οι Μαχητές για την κάθε εβδομάδα παραμονής τους στον Άγιο Δομίνικο. Δηλαδή από 500 έως 700 ευρώ την εβδομάδα.

    Πηγή: Λοιπόν

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Κατερίνα Καινούργιου: Αυτός είναι ο λόγος που η Σπυροπούλου μπήκε στο Survivor (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: To twitter υποστηρίζει θερμά την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ο αδερφός της Δαλάκα αποκαλύπτει για τη σχέση της με τον Ντάνο



    ΣΧΟΛΙΑ