• LIFE&STYLE

    Ο αδερφός της Δαλάκα αποκαλύπτει για τη σχέση της με τον Ντάνο

    • NewsRoom
    Γιώργος Αγγελόπουλος-Κατερίνα Δαλάκα

    Κατερίνα Δαλάκα και Γιώργος Αγγελόπουλος


    Η Κατερίνα Δαλάκα είναι μια αθλήτρια που έχει κερδίσει της εντυπώσεις στον αγωνιστικό στίβο αλλά και με τη συμμετοχή της στο Survivor 2. Είναι μαχητική, ανταγωνιστική και πρόθυμη να βοηθήσει σε κάθε δύσκολη στιγμή.

    Για την αθλήτρια μίλησε ο αδερφός της Κώστας Δαλάκας.

    «Όταν της έγινε πρόταση από την παραγωγή να λάβει μέρος, στην αρχή ήταν κάπως διστακτική και δεν ήθελε να πάει. Το ίδιο και οι γονείς μας, υπό την έννοια ότι είναι μια εν ενεργεία αθλήτρια που έχει εντατικές προπονήσεις. Την πίεσα πολύ να πάει στο Survivor, γιατί πιστεύω πως θα τα πάει περίφημα» είπε ο Κώστας Δαλάκας, ο οποίος ζει και εργάζεται στην Κατερίνη.

    Μιλώντας στο People είπε πως η Kατερίνα «είναι ευαίσθητη, αν και δεν το δείχνει πάντα. Συζητάμε για τα προσωπικά της και θα μου δείξει με ποιο αγόρι βγαίνει. Δεν υπάρχει μυστικοπάθεια ανάμεσά μας. Από τη μεριά μου, προσπαθώ να τη συμβουλέψω και να την προστατέψω, αν παρατηρήσω πως κάποια επιλογή της δεν φαίνεται να είναι σωστή».

    Σχετικά με τα δημοσιεύματα που τη θέλουν ζευγάρι με τον νικηtή του Survivor 1 Γιώργο Αγγελόπουλο είπε: «Τα έχω δει τα δημοσιεύματα. Με τον Ντάνο είναι απλά φίλοι. Τον έχω γνωρίσει και ξέρω πως κάνουν απλά παρέα. Τίποτα παραπάνω».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: H βίλα του Ζάεφ στη Χαλκιδική και ο χορός των κατασκόπων (pics)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ingvar Kamprad: Το αγοράκι με τα σπίρτα που έγινε δισεκατομμυριούχος

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Πάνος Αργιανίδης: Με την Σάρα Εσκενάζη βγήκαμε ραντεβού (video)



    ΣΧΟΛΙΑ