• LIFE&STYLE

    Σοκάρει η Αλίσα Μιλάνο: Πέφτουν τα μαλλιά της από τον κορονοϊό – Δείτε video

    • NewsRoom

    Αλίσα Μιλάνο


    Ένα από τα συμπτώματα του κορονοϊού που δεν είναι τόσο γνωστά ανέδειξε η Αλίσα Μιλάνο, η οποία πριν από μερικές ημέρες αποκάλυψε ότι τον περασμένο Μάρτιο και Απρίλιο νόσησε βαριά από την COVID-19.

    Πρόκειται για την μεγάλη απώλεια μαλλιών, που της προκάλεσε ο κορονοϊός. Μέσα από βίντεο που ανέβασε στα social media, η αγαπημένη ηθοποιός έδειξε στον κόσμο πόσες τούφες μαλλιών πέφτουν από το κεφάλι της, καθώς χτενίζεται μετά από το μπάνιο.

    Αν και έχουν περάσει περίπου τέσσερις μήνες από τότε που ήταν άρρωστη με κορονοϊό, η 47χρονη σταρ, γνωστή στο ευρύ κοινό ως Φοίβη Χάλιγουελ στις «Μάγισσες» και Σαμάνθα Μισέλι στο «Who’s the Boss?», υποφέρει ακόμα από συμπτώματα που της έχει αφήσει η πρωτοφανής αυτή ασθένεια.

    «Σκέφτηκα να σας δείξω τι κάνει ο κορονοϊός στα μαλλιά μου», αναφέρει η Αλίσα Μιλάνο στο βίντεο και παρακαλάει τον κόσμο να λάβει σοβαρά υπόψιν του τις συνέπειες της συγκεκριμένης ασθένειας προκειμένου να προσέχει τηρώντας τα απαραίτητα μέτρα.

    «Ένα βούρτσισμα, αυτή είναι η απώλεια μαλλιών μου από τον κορονοϊό», λέει κρατώντας τεράστιες τούφες μαλλιών στα χέρια της.

    Δείτε το βίντεο:

    Μάλιστα, πριν από δύο ημέρες αναγκάστηκε να μεταβεί στα επείγοντα, καθώς ένιωθε βαρύ το στήθος της και φοβήθηκε το ενδεχόμενο θρόμβωσης, ωστόσο εν τέλει δεν ήταν κάτι ανησυχητικό. Παρ’ όλα αυτά πρόκειται να υποβληθεί σε γενικές εξετάσεις αίματος προκειμένου να έχει μια συνολική εικόνα για την υγεία της μετά την περιπέτεια που έζησε και εξακολουθεί να βιώνει.

    Σημειώνεται ότι η απώλεια μαλλιών είναι ένα από τα συμπτώματα που αναφέρθηκαν από πρώην ασθενείς με κορονοϊό σε έρευνα που διεξήγαγε η Δρ. Νάταλι Λάμπερτ από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου της Ιντιάνα με το Survivor Corps. Στην έρευνα, στην οποία πήραν μέρος περισσότεροι από 1.500 άνθρωποι, πάνω από 400 συμμετέχοντες δήλωσαν ότι παρατήρησαν τριχόπτωση.

    Η Αλίσα Μιλάνο είχε υποβληθεί σε 2 τεστ κορονοϊού, τα οποία βγήκαν αρνητικά, σε ένα τεστ αντισωμάτων, που βγήκε, επίσης, αρνητικό, μέχρι που έκανε το πιο έγκυρο μοριακό τεστ αντισωμάτων, το οποίο έδειξε ότι έχει περάσει τη νόσο.

    Μέσα από τα social media περιέγραψε τα βαριά συμπτώματα, τα οποία αρχικά υποχώρησαν με αποτέλεσμα να νιώθει καλύτερα, ωστόσο μετά από μερικές ημέρες η κατάστασή της έγινε πιο σοβαρή που αναγκάστηκε να φορέσει αναπνευστήρα προκειμένου να μπορέσει να αναπνεύσει.

    Χαμηλός πυρετός, ίλιγγος, ανακάτωμα στο στομάχι, ακανόνιστες περιόδους, δύσπνοια, μηδενική βραχυπρόθεσμη μνήμη και μια γενική δυσφορία, είναι τα συμπτώματα που περιέγραψε η ταλαντούχα ηθοποιός και ακτιβίστρια, ενημερώνοντας τον κόσμο για το πόσο επικίνδυνη είναι η ασθένεια, με τους followers τους να αναφέρουν παρόμοια συμπτώματα.



    ΣΧΟΛΙΑ