• LIFE&STYLE

    Αυτός είναι ο συνδυασμός χρωμάτων που λατρεύει η Meghan Markle

    • NewsRoom
    Μέγκαν Μαρκλ-πριγκιπας χάρι

    Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ


    Η Meghan Markle μετράει περισσότερο από έναν χρόνο στη βασιλική της θητεία ως Δούκισσα του Sussex έχοντας αφήσει το δικό της στίγμα στο royal styling. Μέσα από τις εκατοντάδες εμφανίσεις της έχει γίνει ξεκάθαρο ποια χρώματα προτιμά και αυτά είναι τα ουδέτερα και διακριτικά. Συνήθως, επιλέγει κομμάτια σε navy blue, βαθύ πράσινο, μπορντό και όλη την neutral παλέτα των μπεζ και καφέ τόνων. Γι ‘αυτό και οι περισσότεροι βασιλικοί θαυμαστές έμειναν έκπληκτοι με την πρόσφατη εμφάνισή της που αποτελούνταν από δύο εκθαμβωτικές αποχρώσεις, το κόκκινο και το μοβ. Ενώ το fashion crowd εντυπωσιάστηκε από το άψογο αποτέλεσμα που παρότι έντονο παραμένει κομψό και αριστοκρατικό.

    Συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια μιας επίσκεψης στο Birkenhead, στην πλατεία Hamilton με τον πρίγκιπα Harry, η Meghan επέλεξε να φορέσει ένα μοβ φόρεμα με μακριά μανίκια και  στρογγυλή λαιμόκοψη με την υπογραφή της Aritzia Babaton. Το σύνολο ολοκληρώθηκε από ένα κόκκινο- cherry μακρύ παλτό της εταιρίας Sentaler με ασορτί φλογερές γόβες Stuart Weitzman και μία καφέ Gabriela Hearst τσάντα, την οποία επιλέγει για αρκετά looks της λόγω του ουδέτερου χρώματός της και της ευκολίας συνδυασμού της με οποιαδήποτε άλλη απόχρωση.

    meghan-markle-1.jpg

    Η τολμηρή αυτή επιλογή της Δούκισσας αποδεικνύει έμπρακτα σε όλες τις υπόλοιπες γυναίκες πόσο εύκολο μπορεί να γίνει το color blocking αλλά και πόσο όμορφο αποτέλεσμα χαρίζει, ειδικά μέσα στις μουντές ημέρες του χειμώνα.

    3 βασικοί κανόνες για stylish colorful look

    • Να μην ξεπεράσετε τα τρία χρώματα
    • Να διαλέξετε αποχρώσεις που σας πηγαίνουν
    • Να προτιμήσετε απλά σχέδια και γραμμές, για να μην υπάρχει «φασαρία»

    Η Meghan ακολούθησε πιστά τους παραπάνω κανόνες ενώ μάλιστα φαίνεται ότι έχει μελετήσει και πολύ καλά εμφανίσεις της αγαπημένης Πριγκίπισσας Diana αφού κι εκείνη είχε επιλέξει τον ίδιο ακριβώς χρωματικό συνδυασμό και όχι μόνο μία αλλά τρεις φορές, σε μία περιοδεία στη Μπανγκόκ το 1988, σε ένα ταξίδι στο Hong Kong το 1989 και στην Ινδία το 1992.

    princess-diana.jpg

    Extra Tip: Ένας τέτοιος bold συνδυασμός με πρωταγωνιστές το κόκκινο και το μοβ συμβολίζει την κυριαρχία, το πάθος, τη δύναμη και την αποφασιστικότητα δημιουργώντας σύνολα που τραβάνε την προσοχή των γύρω σας.

    Πηγή: glow.gr

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Τονίστε τη θηλυκότητά σας με 7 διαχρονικά και chic ρούχα

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 6 εύκολα χτενίσματα για το γραφείο μέσα σε μόλις 5 λεπτά

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Δώστε sexy χαρακτήρα στα αγαπημένα σας πλεκτά



    ΣΧΟΛΙΑ