• LIFE&STYLE

    Harry & Meghan: Το πρώτο τρέιλερ για τo ντοκιμαντέρ στο Netflix

    • NewsRoom


    Κυκλοφόρησε το τρέιλερ για την πολυαναμενόμενη σειρά-ντοκιμαντέρ “Harry & Meghan” του Netflix για τη ζωή του δούκα και της δούκισσας του Sussex.

    Το Netflix έδωσε στη δημοσιότητα το τρέιλερ του ντοκιμαντέρ που δίνει μια γεύση από την καθημερινότητα του διάσημου ζευγαριού στην Αμερική.

    «Γιατί θέλατε να κάνετε το ντοκιμαντέρ;» είναι η ερώτηση που ξεκινά.

    «Κανείς δεν βλέπει τι συμβαίνει πίσω από κλειστές πόρτες. Έκανα ό,τι μπορούσα για να προστατεύσω την οικογένεια μου» απαντά ο Harry.

    Λίγο αργότερα, η Meghan Markle δηλώνει στην κάμερα: «Όταν διακυβεύονται τόσα, δεν είναι πιο λογικό να πούμε εμείς την ιστορία μας;».

    Σε λιγότερο από 60 δευτερόλεπτα, εναλλάσσονται διάφορες προσωπικές φωτογραφίες του ζευγαριού, στιγμιότυπα από τη ζωή τους πίσω από τα φώτα της δημοσιότητας, από επίσημες εμφανίσεις τους, αλλά και τρυφερές στιγμές τους.

    Προβάλλονται επίσης φωτογραφίες της παιδικής ηλικίας του Harry, όπως και φωτογραφίες μελών της βρετανικής, βασιλικής οικογένειας.

    Αναμένονται να γίνουν αρκετές αποκαλύψεις για το Megxit και όσα συνέβησαν κατά τη διάρκεια της περιόδου τους μαζί με τη βασιλική οικογένεια.

    Δείτε το τρέιλερ:

     

    Το “Harry & Meghan” θα κάνει πρεμιέρα παγκοσμίως στο Netflix, αν και δεν έχει αποκαλυφθεί ακόμα, η ημερομηνία πρεμιέρας, αφού στο τέλος του teaser η πλατφόρμα, αρκέστηκε σε ένα «Προσεχώς».

    Διαβάστε επίσης:

    Έλαμψαν οι Πρώτες Κυρίες στο επίσημο δείπνο του Λευκού Οίκου

    Emily in Paris: Κυκλοφόρησε το τρέιλερ της τρίτης σεζόν

     



    ΣΧΟΛΙΑ