ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πολύ μεγάλη εντύπωση έχει προκαλέσει στους Βρετανούς το γεγονός πως ο Πρίγκιπας Κάρολος προχώρησε στην αποκάλυψη του ονόματος του βασιλικού μωρού του Πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ.
Ο Πρίγκιπας Κάρολος προχώρησε στην αποκάλυψη του ονόματος κατά την διάρκεια δεξίωσης που παρέθεσε ο ίδιος προς τιμήν της εκατονταετηρίδας του Αυστραλιανού Σώματος, που είναι και η πιο παλιά διπλωματική θέση της χώρας.
Σε κάποιο σημείο του λόγου του, δήλωσε χαρακτηριστικά:
«Παρεμπιπτόντως κυρίες και κύριοι, ο γιος μου Χάρι μου είπε ότι κατά την πρόσφατη περιοδεία τους στην Αυστραλία, ο ίδιος και η σύζυγός του είχαν αμέτρητες προτάσεις για την ονομασία του επερχόμενου μωρού τους. Μάλιστα υποψιάζομαι πως τα δύο επικρατέστερα είναι το Κάιλι για το αν είναι κορίτσι και Σέιν για το αν είναι αγόρι. Ενδέχεται επίσης να κάνουν και έναν κατάλογο με τις επιλογές τους».
Πάντως πολλοί είναι εκείνοι που πιστεύουν και που θα ήθελαν το μωρό να ονομαστεί Νταιάνα αν είναι κορίτσι.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Σπάνια φωτογραφία με τα έξι παιδιά της μοιράστηκε η Μαντόνα
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Eίναι γεγονός! Η Victoria’s Secret θα λανσάρει και πάλι μαγιό μετά από τρία χρόνια
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Αυτές είναι οι 10 ισχυρότερες celebrity fashion influencers
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ευρωαγορές: Άνοδος 1% για τον DAX μετά τη συμφωνία ΗΠΑ-Ιράν – Οι πετρελαϊκές πίεσαν τον FTSE 100
- Δημοσκόπηση ALCO: Μισή μονάδα πάνω η ΝΔ στο 23,3% στην πρόθεση ψήφου, με 14,2% η πρεμιέρα Τσίπρα, στο 10,3% ΠΑΣΟΚ
- Γυναικοκτονία στη Δράμα: Αστυνομικός μαχαίρωσε και σκότωσε τη σύζυγό του και αυτοκτόνησε
- Scope: Η ευρωζώνη παρουσιάζει όλο και μεγαλύτερη σύγκλιση στις αξιολογήσεις
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.