• LIFE&STYLE

    Νέα αρχή για τον πρώην σύζυγο της Μέγκαν Μαρκλ (pics &video)

    μαρκλ ενγκελσον

    Η Μέγκαν Μαρκλ με τον πρώην σύζυγό της, Τρέβορ Ένγκελσον


    Λίγο μετά την ευχάριστη είδηση του ερχομού του νέου βασιλικού μωρού, της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι, καθώς και όλων όσων ακολούθησαν, με την παρουσίασή του στον Τύπο, αλλά και την ανακοίνωση του ονόματός του, άλλη μια είδηση ήρθε στο φως, από το παρελθόν της δούκισσας του Σάσεξ, καθώς ο πρώην σύζυγός της, παντρεύτηκε ξανά.

     Ο Τρέβορ Ένγκελσον, πρώην σύζυγος της Μέγκαν Μαρκλ ντύθηκε ξανά γαμπρός και παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του, Τρέισι Κέρλαντ, σε μια ρομαντική τελετή, στην περιοχή Rosewood Miramar Beach, στην Καλιφόρνια.

    Ο γνωστός παραγωγός και η διατροφολόγος ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου σε μια τελετή, που διεπόταν από τα παραδοσιακά εβραϊκά γαμήλια πρότυπα. Σημειώνεται ότι οι δυο τους είχαν πραγματοποιήσει πολιτικό γάμο πριν από λίγους μήνες. Ο Τρέβορ Ένγκελσον είναι 42 και η σύντροφός του 32 και είναι μαζί σχεδόν δύο χρόνια. Το ζευγάρι ξεκίνησε να βγαίνει τον Νοέμβριο του 2017 και η πρόταση γάμου έγινε λίγο μετά τον βασιλικό γάμο της Μέγκαν και του Χάρι στο Λονδίνο. 

    Μετά την τελετή, το ζευγάρι πόζαρε σε πλήθος φωτογραφιών με φίλους και συγγενείς, δείχνοντας πολύ ευτυχισμένο.

    Αξίζει να σημειωθεί ότι η Κέρλαντ είναι κληρονόμος μιας τεράστιας περιουσίας, περί τα 200 εκατ. δολάρια, που προκύπτουν από τη δραστηριοποίηση του πατέρα της ως τραπεζίτη. Συγκεκριμένα, ο πατέρας της Κέρλαντ έβγαλε χρήματα πουλώντας μετοχές, μετά την παραίτησή του από ανώτερο στέλεχος στο Countrywide, που δάνειζε υποθήκες, το 2006. Βοήθησε στην δημιουργία του PennyMac, ενός άλλου δανειστή υποθηκών, όπου παρέμεινε ως CEO μέχρι το 2016.

    Αναφορικά με τη σχέση του Τρέβορ με τη Μέγκαν, οι δυο τους γνωρίστηκαν το 2004 και παντρεύτηκαν μετά από επτά χρόνια σχέσης, το 2011 στην Τζαμάικα. Χώρισαν 18 μήνες μετά, το 2013.

    μαρκλ
    Ο γάμος του πρώην συζύγου της Μέγκαν Μαρκλ, Τρέβορ Ένγκελσον με τη νέα του σύντροφο



    ΣΧΟΛΙΑ