• LIFE&STYLE

    Βρετανία: Γιατί καθυστερεί η βάφτιση του βασιλικού μωρού – Όλες οι λεπτομέριες

    βασιλικη οικογενεια

    Μέγκαν Μαρκλ, πρίγκιπας Χάρι και ο μικρός Άρτσι


    Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν από τις 6 Μαΐου πρίγκιπας Χάρι και η δούκισσα του Σάσεξ, Μέγκαν Μαρκλ, καθώς έφεραν στον κόσμο το πρώτο τους παιδί. Το νέο μέλος της βασιλικής οικογένειας έχει αναστατώσει το ζεύγος που, μετά τη μετακόμισή του σε δική του έπαυλη, προσπαθεί ταυτόχρονα να βρει τους νέους του ρυθμούς, με την ύπαρξη και του γιου τους.

    Η δούκισσα του Σάσεξ «παίδεψε» τους ρεπόρτερ, που περίμεναν τον τοκετό της από λεπτό σε λεπτό για πολλές ημέρες, καθώς άργησε, πέραν του προγραμματισμένου, να γεννήσει. Επιπλέον, πέραν της καθιερωμένης παρουσίασης του βασιλικού βρέφους, η δούκισσα άργησε να κάνει μια δημόσια εμφάνιση, κάνοντας πολλούς να αναρωτιούνται το γιατί. Το ίδιο ισχύει και για το βασιλικό βρέφος, που ελάχιστα έχει αντικρίσει η Βρετανία και φυσικά δεν είναι αρκετό.

    Μετά από όλα αυτά, μια νέα ανησυχία έχει αρχίσει να διατρέχει τους Βρετανούς και αυτή είναι το πότε θα γίνει η βάφτιση του μικρού Άρτσι και το γιατί δεν υπάρχει, προς το παρόν, επίσημη ανακοίνωση από το παλάτι.

    Πολλοί παραξενεύονται με το γεγονός ότι από το παλάτι δεν έχει γίνει καμία αναφορά στο ζήτημα της βάφτισης του βρέφους, ενώ πολλά είναι τα σενάρια που δημιουργούνται για την καθυστέρηση της ανακοίνωσης αυτής. Πηγές από τη βασιλική οικογένεια, πάντως, κάνουν λόγο για ένα σενάριο, που θέλει τη βάφτιση να γίνεται τον Ιούλιο, πριν από τις προγραμματισμένες άδειες των βασιλικών μελών, αλλά και της ίδιας της βασίλισσας Ελισάβετ.

    Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, αν κάτι τέτοιο δεν συμβεί, τότε το χαρμόσυνο γεγονός της βάφτισης του μικρού Άρτσι θα γίνει μέχρι το φθινόπωρο.

    Όπως εξήγησε η δημοσιογράφος που καλύπτει το βασιλικό ρεπορτάζ, Καρολίν Ντουράντ, μιλώντας στο Elle, όλα εξαρτώνται από το πρόγραμμα της βασίλισσας Ελισάβετ και αναλόγως θα προγραμματιστεί και η βάφτιση. Δεδομένου του ότι η βασιλική οικογένεια θα κάνει διάλειμμα από τις υποχρεώσεις της από τον Ιούλιο έως τα τέλη Οκτώβρη, αυτό σημαίνει πως αν η βάφτιση γίνει τώρα θα πρέπει να γίνει στις αρχές Ιουλίου, αλλιώς το ζευγάρι θα πρέπει να περιμένει ως τον Οκτώβρη.

    Υπενθυμίζεται, πάντως, πως η Kate και ο William επέλεξαν να βαφτίσουν τον γιο τους, Louis που γεννήθηκε τον Απρίλιο, στις αρχές Ιουλίου, προτού η βασίλισσα φύγει για το Balmoral. O Archie Harrison γεννήθηκε περίπου το ίδιο διάστημα, οπότε Harry και Meghan ίσως ακολουθήσουν την ίδια ιδέα για το δικό τους παιδί.

    Μάλιστα, οι πηγές εκτιμούν πως η Meghan και ο Harry θα βαφτίσουν τον Archie με το ίδιο φορεματάκι που έχει χρησιμοποιηθεί από όλα τα δισέγγονα της Ελισάβετ.



    ΣΧΟΛΙΑ