• LIFE&STYLE

    Πρίγκιπας Χάρι-Μέγκαν Μαρκλ: Αυτές είναι οι πιο απίθανες θεωρίες για τον λόγο που ονόμασαν «Άρτσι» τον γιο τους

    Η Μέγκαν και ο Χάρι με τον νεογέννητο Άρτσι


    Τι ισχυρίζεται παλιά φίλη της Μέγκαν Μαρκλ

    Ως έκπληξη ήρθε η επιλογή του ονόματος που έδωσε ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ, Χάρι και Μέγκαν στο πρώτο τους παιδί.

    Από την πρώτη κιόλας στιγμή όλοι έσπευσαν να δώσουν τις δικές τους θεωρίες αναφορικά με τον λόγο που ώθησε τους νέους γονείς στην απόφαση αυτή.

    Η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι μάς σύστησαν τον γιο τους, Άρτσι Χάρισον Μαουντμπάτεν Ουίνσδορ, μόλις δύο ημέρες μετά την γέννησή του.

    Το όνομα «Άρτσι» -σύντομη εκδοχή του «Άρσιμπαλντ»- έχει αγγλικές και σκωτσέζικες ρίζες και σημαίνει «αυθεντικός» και «γενναίος».

    Το δεύτερο όνομα «Harrison» σημαίνει «ο γιος του Χάρι» και όπως αναφέρει ο βρετανικός Τύπος, το πρότεινε η Μέγκαν προκειμένου να τιμήσει τον άνδρα της.

    Η «κίτρινη» φυλλάδα The Sun, έδωσε μία διαφορετική θεωρία, σύμφωνα με την οποία, η Μέγκαν επέμεινε να ονομάσουν τον γιο τους «Άρτσι» προς τιμήν της αγαπημένης γάτας που είχε, η οποία πέθανε, όταν εκείνη έφυγε από το πατρικό της για σπουδές.

    Όπως ισχυρίζεται η εφημερίδα, κοντινή φίλη της Μέγκαν έκανε την συγκεκριμένη αποκάλυψη, η οποία, ωστόσο, φαντάζει απίθανη.

    «Η Ντόρια (μητέρα της Μέγκαν Μαρκλ) είχε σώσει τον Άρτσι και ο γάτος έγινε σημαντικό κομμάτι της οικογένειας. Η Μέγκαν λάτρευε να παίζει μαζί του και μιλούσε συνεχώς για εκείνον στην παρέα της. Του είχε τόση αδυναμία, που τον τάιζε συνεχώς σταφύλια και τον είχε κάνει αρκετά… ευτραφή», δήλωσε παλιά φίλη της Μέγκαν στην εφημερίδα.

    Η Μέγκαν Μαρκλ με τον αγαπημένο της γάτο, Άρτσι

    Πώς, όμως, αποφάσισε να βγάλει τη γάτα της «Άρτσι»; 

    Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές της εφημερίδας, το πασίγνωστο κόμικ, «Άρτσι» με ήρωα έναν κοκκινομάλλη έφηβο και την παρέα του, αποτελεί το αγαπημένο της Δούκισσας του Σάσεξ, ενώ είχε τόσο μεγάλη εμμονή με αυτό που έκανε συλλογή με όλα τα τεύχη του.

    Η νεαρή Μέγκαν -σύμφωνα πάντα με τις πηγές της εφημερίδας- περνούσε ατέλειωτες ώρες σε καταστήματα με κόμικ ψάχνοντας τεύχη που δεν είχε.

    Άρτσι κόμικ

    Η αγάπη της για τα κόμικ ήταν, μάλιστα, ένα κοινό στοιχείο που είχε με τον πατέρα της, με τον οποίο πλέον έχουν τελείως αποξενωθεί.

    Στο Twitter, ο επίσημος λογαριασμός του κόμικ έγραψε, αμέσως μετά την ανακοίνωση:



    ΣΧΟΛΙΑ