• Ροή Ειδήσεων

    Executive look of the day: Το μαύρο με το μπεζ είναι ένας διαχρονικός και υπέροχος συνδυασμός

    • working in style

    Το μαύρο με το μπεζ είναι ένας διαχρονικός και υπέροχος συνδυασμός


    Το συγκεκριμένο φόρεμα, τα συνδυάζει πολύ αρμονικά. Είναι Ann Taylor και χαρακτηρίζεται ως colorblock. Εχει δύο πολύ ωραία γεωμετρικά χωρίσματα από μαύρη τρέσα, ένα κάθετο από τον λαιμό έως κάτω και ένα που χρησιμεύει ως το όριο των δύο χρωμάτων. Ανήκει στην κατηγορία των midi dresses με μήκος έως το γόνατο, ένα μήκος που δίνει ένα ιδιαίτερα επαγγελματικό τόνο στο φόρεμα. 

    Εκτός από διαφορετικό χρώμα, τα δύο κομμάτια του φορέματος αποτελούνται και από διαφορετικό υλικό.  Το μπεζ είναι σαν πλεκτό, με μία υφή πιο ανάλαφρη ενώ το μαύρο είναι βαμβακερό αλλά ελαστικό και ιδιαίτερα σταθερό.

    Είναι ένα φόρεμα το οποίο φοράω και χειμώνα αλλά και καλοκαίρι όπως και τα περισσότερα φορέματα εκτός από τα μακρυμάνικα. 

    Αυτή την εποχή επειδή έχει λίγη ψύχρα, το συνδυάζω με ένα υπέροχο κασμιρένιο μακρύ μαύρο cardigan με βολάν του Neiman Marcus, αγορασμένο Online από την Αμερική. Το ρούχο αυτό φοριέται σε κάθε ώρα και σε κάθε περίσταση. Στο γραφείο, σε βραδινή έξοδο, με τζην και μποτάκια, μέσα από παλτό… συμπληρώνει ιδανικά τα πάντα.  

    Με το φόρεμα αυτό φοράω (σε μία από τις σπάνιες περιπτώσεις γιατί δεν τα αγαπώ) καλσόν στο χρώμα του δέρματος, για να συνεχίζει το μοτίβο μπεζ μαύρο μπεζ και για περισσότερη έμφαση, έχω βάλει nude καστόρινες γόβες Nine West, με στρογγυλό κόψιμο και ωραίο ψηλό αλλά τετράγωνο συμπαγές τακούνι.

    Το κρεμαστό είναι από την Anna Maria Mazaraki. Mου αρέσουν πολύ τα μακριά κολιέ και κρεμαστά, κυρίως επειδή τα φοράω με φορέματα, και αυτό το ξέρουν όλες οι φίλες μου, γι αυτό είναι από τα καλύτερα δώρα που μπορεί να μου κάνει κάποιος. Αυτό με τις μαύρες πέρλες και τους χρυσούς κρίκους είναι δώρο γενεθλίων από αγαπημένη φίλη, και είναι πραγματικά υπέροχο.

    Λόγω επαγγελματικών συναντήσεων την συγκεκριμένη μέρα, αναγκάστηκα να αποχωριστώ το αγαπημένο μου Garmin και να το αντικαταστήσω με ένα άλλο αγαπημένο ρολόι, ένα πολύ όμορφο κλασσικό και διαχρονικό Bulgari από χρυσό και ατσάλι.

    Ακολουθήστε την Working in Style στην σελίδα της στο Instagram 

    Το μαύρο με το μπεζ είναι ένας διαχρονικός και υπέροχος συνδυασμός
    Working In Style: Το ρούχο αυτό φοριέται σε κάθε ώρα και σε κάθε περίσταση. Στο γραφείο, σε βραδινή έξοδο, με τζην και μποτάκια, μέσα από παλτό… συμπληρώνει ιδανικά τα πάντα.



    ΣΧΟΛΙΑ