• Ροή Ειδήσεων

    Executive look of the day: Stormy weather

    • working in style

    Working In Style


    O κρύος καιρός είναι μια υπέροχη ευκαιρία να χαρούμε τα παλτό μας. Σε μια χώρα σαν την Ελλάδα, δεν είναι πολλές οι ευκαιρίες που έχουμε να βάλουμε τα ωραία μας καμηλό, μαύρα ή άλλου χρώματος πανωφόρια. Παρότι έχω δηλώσει ότι αγαπώ το μαύρο, αυτό το παλτό έχει εκθρονίσει κάθε άλλο με το πέρασμα του χρόνου. To αγόρασα από το BOUDOIR στο Χαλάνδρι. Το ανακάλυψε η φίλη μου η Φωτεινή (ιδιοκτήτρια) στην Ιταλία από όπου φέρνει τα ρούχα της, και το κράτησε για εμένα! Το έχω εδώ και πάνω από 10 χρόνια και το έχω φορέσει παντού. Σε βραδινές εξόδους, στο γραφείο, με τζην και μπότες, κυριολεκτικά μπορεί να φορεθεί με τα πάντα. Το χρώμα του είναι ουσιαστικά ένα σκούρο ivoire (ξέρω, διαμαρτύρεται όλος ο αντρικός πληθυσμός)! Το εσωτερικό του και η κουκούλα του είναι μία αρκετά πιο ανοιχτή απόχρωση του ivoire και δένουν υπέροχα. Φοριέται εύκολα και ανοιχτό, αλλά κλειστό αναδεικνύει το υπέροχο κόψιμό του. Εκτός από κομψό φυσικά είναι και ιδιαίτερα ζεστό, άρα πολύτιμο κομμάτι της γκαρνταρόμπας μου!

    Μέσα από το παλτό είμαι ντυμένη σχετικά ελαφριά. Το πουκάμισο είναι Ann Taylor  σε μπεζ χρώμα, έχει κάθετες πιέτες μπροστά και πάνω σε αυτές, για να τις υπογραμμίζουν, είναι κεντημένες μαύρες τρέσες από πολύ ψιλή μαύρη παγιέτα, το ίδιο κέντημα υπάρχει και στα μανίκια. Το ύφασμα είναι ιδιαίτερα μαλακό και λεπτό και πέφτει όμορφα στο σώμα.

    Η ζώνη δεν χρειάζεται συστάσεις… είναι παλιό κομμάτι κλασσικό που φυσικά κυκλοφορεί ακόμη… από τις ωραιότερες Lοuis Vuitton ζώνες και πολύ αγαπημένο δώρο.

    Τα παντελόνια τώρα, δεν είναι εύκολη αγορά για μένα. Τα θέλω πάντα να εφαρμόζουν άψογα και αυτό δεν είναι πάντα εύκολο.

    Το συγκεκριμένο παντελόνι είναι straight leg κλασσικό μαύρο. Το έχω πάρει από την Αμερική και είναι New York Company. Η μάρκα αυτή είναι μία σχετικά οικονομική μάρκα και μία από τις σειρές της λανσάρεται από την Eva Mendes. Από τις γραμμές των παντελονιών , υποθέτω ότι πρέπει να απευθύνεται κυρίως σε λατίνες , ως εκ τούτου έχει ωραία ρούχα για curvy ladies. 

    Τα μποτάκια είναι καστόρινα Νine West, με ένα υπέροχο ψηλό και λεπτό, αλλά παρόλα αυτά ιδιαίτερα σταθερό και αναπαυτικό, τακούνι 10 πόντων.

    Working in Style
    Working in Style



    ΣΧΟΛΙΑ