• Business Of Fashion

    Executive look of the day: Black and White

    • Working in style


    Πόσο μπορεί να αγαπήσει κανείς ένα φόρεμα; Δεν ξέρω ποιο είναι το μέγιστο, αλλά το έχω φτάσει. Αν έπρεπε να κρατήσω ένα φόρεμα από την ντουλάπα μου, θα ήταν σίγουρα αυτό.

    Πόσο διαφορετικό, πόσο ιδιαίτερο, πόσο ξεχωριστό μπορεί να είναι ένα φόρεμα με την κοινότυπη περιγραφή: άσπρο και μαύρο, ριγέ, πλεκτό φόρεμα.

    Και όμως. Το φόρεμα αυτό είναι αγορασμένο Online από την Αμερική και είναι Ann Taylor.

    Είναι πλεκτό, όπως φαίνεται και στην φωτογραφία, και έχει μία μαγική (για το δικό μου τουλάχιστον σώμα γραμμή). Είναι στενό στο πάνω μέρος με ωραίες συμμετρικές ρίγες λευκές και μαύρες, σε τέτοιο επίπεδο, που πραγματικά δεν ξέρω αν είναι λευκό με μαύρες ρίγες, ή το αντίστροφο.

    Έχει ωραία λεπτή μέση που κολακεύει το σώμα, και μετά, κατεβαίνοντας, ανοίγει σε γραμμή alpha, φαρδαίνοντας το μαύρο κομμάτι της ρίγας…

    Στο τελείωμά του έχει μία υπέροχη πλεκτή τρέσα με οριζόντια άσπρη και μαύρη ρίγα, σε αντίθεση με το υπόλοιπο ρούχο, που τονίζει με τον ιδανικότερο τρόπο το κάθετο μοτίβο.

    Τίποτα δεν έχει αφεθεί στην τύχη. Κάθε λεπτομέρεια έχει προσεχθεί και μελετηθεί.

    Το πλεκτό του είναι αρκετά βαρύ και έτσι φοριέται εύκολα και το καλοκαίρι με πέδιλα ή γόβες, αλλά και το χειμώνα με χοντρό καλσόν και μποτάκια όπως στην φωτογραφία.

     

    Οι γόβες είναι καστόρινες Nine West, αναπαυτικές, παρότι είναι ψηλές, γιατί έχουν ένα ωραίο τετράγωνο τακούνι, και είναι σχετικά στρογγυλεμένες μπροστά (Denton ονομάζεται το μοντέλο).

    Επειδή τα παπούτσια τα φοράω πολλές ώρες, όταν βρω κάποιο ζευγάρι που με βολεύει, το αποκτώ σε όσα χρώματα μπορώ. Τις συγκεκριμένες τις έχω και σε ένα υπέροχο nude.

    Το κρεμαστό έχει μεταλλική αλυσίδα, από την οποίο κρέμονται μία πλατιά μαύρη πέτρα σαν επίπεδο βότσαλο σε ακανόνιστο χρώμα, και ένα ασημένιο μικρότερο το οποίο είναι σαν να κουμπώνει με κάποιο τρόπο επάνω του παρότι είναι χωριστά.  Είναι αρκετά απλό ώστε να μην κλέβει από την ομορφιά του φορέματος.

     

    Η τσάντα, παρότι δεν φαίνεται καλά, είναι μία απλή κλασσική Nine West, αγορασμένη από το Golden Hall, βολική, με αρκετό χώρο, και το καλό της είναι ότι κρατιέται εύκολα στο χέρι, αλλά κρεμιέται και άνετα στον ώμο.

    Ακολουθήστε την Working in Style στην σελίδα της στο Instagram



    ΣΧΟΛΙΑ