• Business Of Fashion

    Ivy Park: Beyonce και Adidas ενώνουν τις δυνάμεις τους

    μπιγιονσε

    Beyoncé


    Μέλος της οικογένειας Adidas έγινε η παγκοσμίως διάσημη τραγουδίστρια Beyoncé, η οποία, μετά το τέλος της συνεργασίας της με την Topshop του Philip Green, επαναφέρει το brand Ivy Park, μέσω του γερμανικού κολοσσού των αθλητικών ειδών.

    Θα παρουσιάσουν μια νέα sport και athleisure σειρά γυναικείων ρούχων και παπουτσιών με την υπογραφή της σταρ, ενώ θα πραγματοποιήσουν και το re-launch του brand Ivy Park.

    Η Adidas ανακοίνωσε πως το νέο deal «σέβεται την ιδιοκτησία της Beyoncé επί του brand». Παράλληλα, στόχος της συνεργασίας είναι να φέρουν στο προσκήνιο τη νέα γενιά δημιουργών, αλλά και μια σειρά αξιών, όπως είναι η σημασία της συνεργασίας, της συνιδιοκτησίας, αλλά και της ανάδειξης των γυναικών σε ηγετικές θέσεις.

    «Η Beyoncé είναι μία θρυλική δημιουργός, αλλά και μία αποδεδειγμένα πετυχημένη επιχειρηματίας και μαζί έχουμε τη δυνατότητα να δώσουμε έμπνευση και να εμψυχώσουμε τη νέα γενιά δημιουργών», αναφέρει η ανακοίνωση της Adidas.

    Μετά την ανακοίνωση το βράδυ της Πέμπτης, η μετοχή της Adidas ενισχύθηκε κατά 1%.

    «Για εμένα αυτή είναι μια συνεργασία ζωής», δήλωσε η Beyoncé. «Η adidas έχει σημειώσει τεράστια επιτυχία στην ώθηση της δημιουργικότητας σε νέα όρια. Μοιραζόμαστε μια φιλοσοφία, όπου η δημιουργικότητα, η ανάπτυξη και η κοινωνική υπευθυνότητα βρίσκονται στο πρώτο πλάνο της επιχειρηματικότητας. Ανυπομονώ για το relaunch και την επέκταση της Ivy Park σε μια πραγματικά παγκόσμια κλίμακα, σε συνεργασία με έναν αποδεδειγμένα δυναμικό ηγέτη του κλάδου».

    Βέβαια, δεν είναι η πρώτη φορά που η Adidas ενώνει τις δυνάμεις της με κάποιον celebrity, καθώς στο roster της περιλαμβάνεται και ο ράπερ Kanye West με το brand Yeezy.

    Η εταιρεία συνεργάζεται ακόμη με τον μουσικό Pharrell Wiliams, το supermodel Karlie Kloss και την δισεκατομμυριούχο του brand Kylie Cosmetics, Kylie Jenner. Η τελευταία εντάχθηκε στην εταιρεία ως πρέσβειρα το 2018 και πρωταγωνίστησε σε διαφημιστική καμπάνια για τα νέα running shoes της Adidas τον Αύγουστο.

    μπιγιονσε
    Beyoncé

    Η Beyonce ξεκίνησε το brand Ivy Park το 2016 με την εταιρεία Topshop που ανήκει στον Βρετανό μεγιστάνα Philip Green ως μία activewear σειρά ρούχων που προορίζεται για το γυμναστήριο, αλλά και για casual εμφανίσεις. Στα τέλη του 2018, η pop star εξαγόρασε το μερίδιο που είχε ο Green.

    μπιγιονσε
    Beyoncé

    Η σειρά ρούχων περιελάμβανε μαύρα jerseys, αμάνικα hoodies και διχτυωτά bomber jackets.

    Η Queen B έκανε τα πρώτα της βήματα στον χώρο της μόδας το 2004 με τη μάρκα House of Dereon. Όμως, το συγκεκριμένο brand δεν κατάφερε να προσελκύσει κόσμο με αποτέλεσμα η παιδική του σειρά να σταματήσει το 2012.

    View this post on Instagram

    A new beginning. More on 4.4.

    A post shared by adidas (@adidas) on

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Tassos Mitropoulos: Εντυπωσιακές τουαλέτες και φορέματα για το τέλειο βραδινό look στο AXDW

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ένα παραμυθένιο ταξίδι στο χρόνο ετοιμάζει ο οίκος Gucci

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Kylie Jenner: Αυτή είναι η νεότερη αυτοδημιούργητη δισεκατομμυριούχος!



    ΣΧΟΛΙΑ