• Business Of Fashion

    Kylie Jenner: Αυτή είναι η νεότερη αυτοδημιούργητη δισεκατομμυριούχος!

    • Bloomberg
    κάιλι τζένερ

    Kylie Jenner


    Η Kylie Jenner, ιδρύτρια της Kylie Cosmetics, είναι πλέον η νεότερη αυτοδημιούργητη δισεκατομμυριούχος, μετά την υπογραφή συμφωνίας αποκλειστικής συνεργασίας της εταιρείας της με την Ulta Beauty Inc.

    Η Jenner, 21 ετών, έχει περιουσία 1,02 δισ. δολάρια, σύμφωνα με το Bloomberg Billionaires Index. Το Forbes, βασιζόμενο σε διαφορετική μεθοδολογία, κατέληξε στο ίδιο συμπέρασμα.

    Ετεροθαλής αδελφή της Κim Kardashian, η Jenner δημιούργησε την Kylie Cosmetics το 2015. Πέρυσι η επιχείρηση εμφάνισε έσοδα 360 εκατ. δολαρια, αυξημένα κατά 9% σε σχέση με αυτά του 2017, αναφέρει το Forbes.

    Το Bloomberg αποτίμησε την εταιρεία της Jenner, συγκρίνοντάς την με τέσσερις εταιρείες που διαπραγματεύονται στο χρηματιστήριο: τη L’Oreal SA, την Inter Parfums Inc., την Estee Lauder και την Elf Beauty Inc. Η Kylie Cosmetics αναθέτει την παραγωγή και τη συσκευασία της στην Seed Beauty και τις πωλήσεις στο Shopify. Οι λεπτομέρειες αυτών των συμβάσεων δεν είναι γνωστές και θα μπορούσαν ανάλογα με το περιεχόμενο τους να μεταβάλουν την αποτίμηση.

    Σημειώνεται ότι, το Bloomberg κατατάσσει τους ανθρώπους ως αυτοδημιούργητους αν δεν κληρονομούν την περιουσία τους μέσω γάμου, θανάτου ή κληροδοτήματος. Η Jenner, το νεότερο μέλος της οικογένειας Kardashian-Jenner, συγκέντρωσε 128 εκατομμύρια ακόλουθους στο Instagram και αξιοποίησε τη δημοτικότητα της για να προωθήσει τα προϊόντα της.

    Καιλι-Τζενερ-εξωφυλλο
    Η Kylie Jenner στο εξώφυλλο του Forbes για το τεύχος Αυγούστου



    ΣΧΟΛΙΑ