ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την πιο φρέσκια και σικ στιλιστική πρόταση έκανε, σε πρόσφατη εμφάνισή της, η βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας κατά τη διάρκεια του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ στην Ιορδανία.
Μετά το συνέδριο, η βασίλισσα συναντήθηκε με την Πρώτη Κυρία της Τουρκίας, Εμινέ Ερντογάν, με την οποία περιηγήθηκαν στο showroom του Jordan River Designs στο Αμπντούν. Εκεί της έδειξε τη νέα collection με παραδοσιακά και σύγχρονα προϊόντα που δημιούργησαν Ιορδανές καλλιτέχνιδες.
Για την περίσταση, η βασίλισσα Ράνια Αλ Αμπντουλάχ επέλεξε να φορέσει ένα ανοιξιάτικο trench coat του brand Huishan Zhang σε μπεζ χρώμα που στα πλάγια έκανε πλισέ σε παστέλ ροζ απόχρωση.
Πρόκειται για το brand του καταξιωμένου Κινέζου σχεδιαστή Huishan Zhang, έδρα του οποίου είναι το Λονδίνο.
Το εντυπωσιακό look της ολοκλήρωσαν μία τσάντα σε παστέλ χρώμα και ροζ γόβες, ενώ τον αριστερό καρπό της αγκάλιαζε ένα Apple Watch.
Σε ήπιους τόνους κράτησε και το μακιγιάζ της, ενώ τα μαλλιά της έπεφταν σε μπούκλες στους ώμους της.
https://www.instagram.com/p/Bv8P7wrH3hw/


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Άρωμα Ελλάδας στην Wrestlemania: Με φόρεμα Celia Kritharioti η Μαρία Μενούνος
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Executive look of the day: Color your day
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ivy Park: Beyonce και Adidas ενώνουν τις δυνάμεις τους
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κυριάκος Μητσοτάκης για τη δολοφονική εμπρηστική επίθεση στη Θεσσαλονίκη: Οι δράστες θα βρεθούν και θα λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη
- Η νέα εθνική στρατηγική για το νερό – Ολιστική προσέγγιση στη διαχείριση των υδάτων
- Καιρός: Τοπικές βροχές και καταιγίδες – Έως 8 μποφόρ οι άνεμοι στο Αιγαίο
- F1 Βρετανία: Οι επιλογές στρατηγικής
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.