• Ροή Ειδήσεων

    Executive look of the day: Color your day


    Αγαπώ τα λουλουδάτα πουκάμισα. Με πολλά και έντονα χρώματα, ή και μόνο ένα, με μεγάλα ή μικρά λουλούδια, που κυριαρχούν ή όχι στο μοτίβο.

    Το συγκεκριμένο πουκάμισο το έχω σχεδόν πέντε χρόνια. Το έχω αγοράσει Online από το Loft by Ann Taylor, και είναι από τα πιο αγαπημένα μου. Τα λουλούδια του είναι μεγάλα σαν τεράστιες ντάλιες, στο χρώμα του κρασιού, το ύφασμα είναι τόσο μαλακό που γίνεται ένα με το σώμα, και έχει κουμπιά μπροστά από τον λαιμό μέχρι κάτω, παρότι δεν φαίνεται στην φωτογραφία.

    Το φοράω με μία μεγάλη καρδιά Swarovski που μάλλον δεν διακρίνεται στην φωτό, που η αγαπημένη φίλη που μου την έκανε δώρο, της πρόσθεσε και ένα ματάκι για το γούρι!

    Το παντελόνι είναι μαύρο Zara κλασσικό έχει χαμηλή μέση και αγκαλιάζει το σώμα, φτάνει μέχρι τον αστράγαλο, το βγάζει η εταιρία κάθε χρόνο σε κάθε συλλογή καλοκαίρι χειμώνα σε τουλάχιστον 3-4 χρώματα, είναι πολύ αγαπημένο και για ασφάλεια έχω δύο ίδια! Δεν πρέπει να λείπει από καμία ντουλάπα και κανένα business look.

    Η ζώνη δεν χρειάζεται συστάσεις… είναι παλιό κομμάτι κλασσικό που φυσικά κυκλοφορεί ακόμη… από τις ωραιότερες Louis Vuitton ζώνες, αγαπημένο δώρο.

    H τσάντα είναι μία από τις πιο βολικές τσάντες που έχω. Είναι Zara ήταν πάμφθηνη, και την βρήκα σε ένα Zara στην Μαδρίτη κάνοντας βόλτα. Την πήρα και δεν το έχω μετανιώσει. Ήταν μία πολύ τυχερή αγορά της στιγμής. Είναι μεγάλη, μαλακή και άνετη, χωράει πολλά πράγματα, είναι κλασσική και στηρίζει κάθε ντύσιμο. Δεν είναι από τις τσάντες που θα αντέξουν στο χρόνο, αλλά για όσο την έχω, θα την χαρώ!

     

    Οι γόβες παπούτσια παρότι δεν φαίνονται καλά, είναι μπορντό σχεδόν ίδιο χρώμα με τα λουλούδια και όπως πολύ εύστοχα παρατήρησε η φίλη μου η Ειρήνη είναι ωραία προσθήκη στο σύνολο, διότι δίνουν έναν λίγο πιο αυστηρό τόνο, στο πολύ εμπριμέ.

     Είναι λουστρίνια Tod’s, από τις ναυαρχίδες της μάρκας νομίζω , έχουν αγκράφα μπροστά και ένα υπέροχο σταθερό δεκάποντο τακούνι με τα γνωστά χαρακτηριστικά καρουμπαλάκια της εταιρίας.



    ΣΧΟΛΙΑ