ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Παρουσιάστρια του WWE Hall of Fame Red Carpet pre-show για το 35ο ετήσιο event του WWE «Wrestlemania», που διεξήχθη το βράδυ της Κυριακής στο Νιου Τζέρσεϊ, ήταν η Μαρία Μενούνος η οποία έλαμψε σε φόρεμα δημιουργίας της Ελληνίδας σχεδιάστριας Celia Kritharioti.
Η πανέμορφη παρουσιάστρια, δημοσιογράφος και ηθοποιός συμμετέχει από το 2014 σε μία από τις μεγαλύτερες διοργανώσεις επαγγελματικής πάλης των ΗΠΑ που παρακολουθείται από εκατομμύρια θεατές ανά τον κόσμο.
Στο ασφυκτικά γεμάτο MetLife στάδιο, η Μαρία Μενούνος, η οποία στο παρελθόν έχει παλέψει στο ρινγκ και έχει βγει νικήτρια, επέλεξε για την μεγάλη βραδιά ένα αστραφτερό κοντό φόρεμα με την υπογραφή της καταξιωμένης σχεδιάστριας Celia Kritharioti σε ροζ χρώμα με κρύσταλλα Swarovski και χειροποίητα λουλούδια που κεντήθηκαν στο χέρι να κοσμούν το πάνω και κάτω μέρος του φορέματος. Το look της ολοκλήρωσε με ασορτί over the knee μπότες.
Το χτένισμα των μαλλιών της ανέλαβε ο καλός φίλος και συνεργάτης της, Δημήτρης Γιαννέτος.
Sparkly night for the @wwe hall of fame red carpet. Thank you @celiakritharioti & @dimitrishair pic.twitter.com/NyyV4vvEnt
— MARIA MENOUNOS (@mariamenounos) April 7, 2019
https://www.instagram.com/p/Bv96djJgBL3/
https://www.instagram.com/p/Bv9h4yGJfY8/
https://www.instagram.com/p/Bv-Rd4yg4f8/
https://www.instagram.com/p/Bv-LbVDpZic/
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Tassos Mitropoulos: Εντυπωσιακές τουαλέτες και φορέματα για το τέλειο βραδινό look στο AXDW
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ivy Park: Beyonce και Adidas ενώνουν τις δυνάμεις τους
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ποιοι σταρ του Χόλιγουντ έλαμψαν στα Όσκαρ με δημιουργίες της Celia Kritharioti
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- AstraZeneca: Το στοίχημα των 80 δισ., οι νέοι βιοδείκτες και τα μόρια «game changers» για την παχυσαρκία
- Οι δημοφιλείς και ο κυρίαρχος ΚΜ, τα βραβεία της Eurobank, ο κόλακας του πρωθυπουργού, ο σάλος με γαλάζια βουλευτίνα και το μπρα ντε φερ Αντώνη – Σταύρου
- Χρηματιστήριο: Αναταράξεις από το πετρέλαιο στα 100 δολ. και τα δάνεια «κατσαρίδες» – Τι καθορίζει την επενδυτική στρατηγική πια
- Τα μηνύματα Μητσοτάκη – Γιατί θα κάνει εκλογές το 2027, τα νέα μέτρα και η σταθερότητα που περνάει μέσα από την αυτοδυναμία
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.