• First Top Stories

    Τίτλοι τέλους στην συνύπαρξη Τσίπρα – Καμμένου;

    • NewsRoom


    Έτοιμος να αποχωρήσει από την κυβέρνηση, πιο γρήγορα από το αναμενόμενο, δηλαδή πριν από την ψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών από την ελληνική Βουλή, είναι ο Πάνος Καμμένος, βάζοντας τέλος σε αυτή την αταίριαστη συνύπαρξη με τον Αλέξη Τσίπρα.

    Όπως αναφέρει ο Βηματοδότης, υπουργοί των ΑΝΕΛ διακινούν πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες ο Πάνος Καμμένος θα αποχαιρετήσει την κυβέρνηση μετά την ψήφιση της συμφωνίας από την Βουλή της ΠΓΔΜ. Ένδειξη για τις προθέσεις του είναι οι αποχαιρετισμοί, όπως με τους άνδρες της ΕΛΔΥΚ, στους οποίους είπε ότι είναι η τελευταία φορά που τους επισκέπτεται ως υπουργός Άμυνας.

    Επίσης, ο Πάνος Καμμένος δεν λέει πλέον ότι θα αποχωρήσει από την κυβέρνηση, καλώντας και τους υπουργούς του να τον ακολουθήσουν, «αλλά λέει πως ο ίδιος θα αποχωρήσει από το υπουργείο Αμυνας. Και τρίτον, κρατεί σιγή ασυρμάτου ως προς τις αποφάσεις του. Δηλαδή δεν ενημερώνει κανέναν, ούτε καν τους υπουργούς του με τους οποίους σπανίως διαβουλεύεται: ‘Παίρνει τις αποφάσεις μόνος του’ λένε οι υπουργοί του. Είναι οι ίδιοι που πιστεύουν ότι ο κ. Καμμένος θα ανακοινώσει την απόφασή του για αποχώρηση από την κυβέρνηση στις 15 Ιανουαρίου 2019» αναφέρει ο Βηματοδότης.

    Αν συμβούν τα παραπάνω, τότε ανοίγει ο δρόμος για έναν ανασχηματισμό, στον οποίο αναμένεται να οριστούν νέοι υπουργοί Εξωτερικών και Άμυνας.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Επιμένει ο Καμμένος: Αν έρθει στη Βουλή η Συμφωνία των Πρεσπών, θα παραιτηθώ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κωστής Χατζηδάκης: «Ο Πάνος Καμμένος προσβάλει την νοημοσύνη των πολιτών»



    ΣΧΟΛΙΑ