ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Για μια «κακότεχνη παράσταση» έκανε λόγο ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κωστής Χατζηδάκης, σχολιάζοντας την τελευταία άποψη του Πάνου Καμμένου για τον τρόπο με τον οποίο θα κινηθεί, όταν η Συμφωνία των Πρεσπών έρθει προς κύρωση από την Ελληνική Βουλή.
Ο κ. Καμμένος δήλωσε το Σάββατο πως θα πρέπει να παρέμβει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και το συμβούλιο πολιτικών αρχηγών να αποφασίσει την ακύρωση της Συμφωνίας, αν και όπως ξεκαθάρισε ο ίδιος, δεν θα στηρίξει ούτε τώρα μια πιθανή πρόταση μομφής από τη ΝΔ κατά της κυβέρνησης.
Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο κ. Χατζηδάκης ανέφερε ότι ο Πάνος Καμμένος προσβάλει την νοημοσύνη των πολιτών, παριστάνοντας ότι διαφωνεί. Μάλιστα, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ διερωτήθηκε πού ήταν ο κύριος Καμμένος όταν Τσίπρας και Κοτζιάς υπέγραφαν τη συμφωνία των Πρεσπών και όταν υπογραφόταν στην τελετή πρώτης υποδοχής η ένταξη των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Καμμένος: Το συμβούλιο πολιτικών αρχηγών να μπλοκάρει τη Συμφωνία, δεν στηρίζω πρόταση μομφής από ΝΔ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΣΥΡΙΖΑ κατά Σαμαρά: Βγαλμένη από την εποχή του εμφυλίου η ομιλία του
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Εντοπισμός και κατάσχεση ναρκωτικών ουσιών αξίας 1.700.000 € και σύλληψη 2 ατόμων στην Πάτρα
- Η ελληνική αμυντική βιομηχανία σε νέα χαρτογράφηση με επίκεντρο την τεχνολογία την παραγωγή και τα ναυπηγεία
- Ιταλία-Ελβετία: Έντονη διαμαρτυρία της ιταλικής κυβέρνησης για την αποφυλάκιση του Ζακ Μορετί, ιδιοκτήτη του μοιραίου κλαμπ στο Κραν Μοντανά
- Αγορά ακινήτων 2025–2026: ζήτηση, προσφορά και αντοχές της κατοικίας