• First Top Stories

    Τι αποκαλύπτει για τον ρόλο του Μανώλη Πετσίτη το βιβλίο επισκεπτών της ΔΕΠΑ

    • NewsRoom

    Από αριστερά: Αλέκος Φλαμπουράρης, Μανώλης Πετσίτης και Αλέξης Τσίπρας


    Στοιχεία που φανερώνουν ότι ο φίλος του Νίκου Παππά, Μανώλης Πετσίτης, επισκεπτόταν την ΔΕΠΑ ως εκπρόσωπος του Μεγάρου Μαξίμου φέρνει στο φως σήμερα Το Βήμα της Κυριακής.

    Τα νέα στοιχεία που έρχονται στην επιφάνεια, αναφέρει η εφημερίδα, επαναφέρουν με ακόμη πιο έντονο τρόπο το ερώτημα για το είδος και την έκταση της διασύνδεσης του Μανώλη Πετσίτη με το Μέγαρο Μαξίμου.

    Το βιβλίο επισκεπτών της ΔΕΠΑ επιβεβαιώνει τον ισχυρισμό του πρώην διευθύνοντος συμβούλου της Θ.Κιτσάκου ότι «δεχόταν επισκέψεις υπηρεσιακού χαρακτήρα» από τον Μ.Πετσίτη, ο οποίος «λειτουργούσε ως εκπρόσωπος υπηρεσιών του Μεγάρου Μαξίμου».

    «Δεχόμουν στο γραφείο μου επισκέψεις υπηρεσιακού χαρακτήρα από τον κ. Πετσίτη, ο οποίος λειτουργούσε ως εκπρόσωπος υπηρεσιών του Μαξίμου» δήλωνε τον περασμένο Δεκέμβριο ο κ. Κιτσάκος και συμπλήρωνε: «Απ’ ό,τι είχα ακούσει, ο κ. Πετσίτης επισκέπτονταν τη ΔΕΠΑ και επί προηγούμενης διοίκησης του κ. Παλαιογιάννη».

    Η εφημερίδα παρουσιάζει την εγγραφή της 11ης-12ης Απριλίου 2017 στο βιβλίο επισκεπτών της ΔΕΠΑ, από όπου φαίνεται ότι ο Μ.Πετσίτης επισκέφθηκε τον Θ.Κιτσάκο από τις 11:14 ως τις 11:51 το πρωί με την ιδιότητα «Μέγαρο Μαξίμου».

    Σύμφωνα με την εφημερίδα, αυτή είναι μία από τις εγγραφές που υπάρχουν στο βιβλίο επισκεπτών και αφορούν τις συχνές επισκέψεις του Μ.Πετσίτη στον πρώην διευθύνοντα σύμβουλο της ΔΕΠΑ, υπάρχουν κι άλλες εξίσου ενδιαφέρουσες και αποκαλυπτικές.

    Εκείνη την χρονική περίοδο ο Μ.Πετσίτης εισέπραττε σημαντική αμοιβή, συνολικά περί τις 200.000 ευρώ, από την ELFE συμφερόντων Λ. Λαυρεντιάδη.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αποκάλυψη από Θ.Κιτσάκο: Ο Πετσίτης λειτουργούσε ως εκπρόσωπος του Μαξίμου

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Κιτσάκος βγάζει στη σέντρα την κυβέρνηση: Με απομάκρυναν όταν πρότεινα να μπει σε αναγκαστική διαχείριση η ELFE



    ΣΧΟΛΙΑ