• First Top Stories

    Η ρομαντική πρόταση του εφοπλιστή Δημήτρη Παπαδημητρίου στην αγαπημένη του

    wedding


    Ο γνωστός εφοπλιστής κ. Δημήτρης Παπαδημητρίου παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του, Μαρία, σε μια τελετή που άφησε εποχή – τόσο από άποψη πολυτέλειας όσο και από την παρουσία υψηλών καλεσμένων – τον τελευταίο μήνα του καλοκαιριού, τον Αύγουστο, που παραδοσιακά είναι ένας μήνας που επιλέγει πολύς κόσμος να ενωθεί με τα ιερά δεσμά του γάμου. Η γαμήλια τελετή έγινε στο νησί της Σχοινούσας, το πανέμορφο κυκλαδίτικο νησί που προσελκύει πολλούς εκπροσώπους του εγχώριου jet set, όπως είναι και η οικογένεια Μαρτίνου, της οποίας τα μέλη αποτελούν από τους μεγαλύτερους ευεργέτες του νησιού.

    Ο κ. Παπαδημητρίου, ο οποίος έχει ήδη τρία παιδιά με τη σύζυγό του πλέον Μαρία, αποφάσισε να κάνει το μεγάλο βήμα και να της κάνει την πρόταση γάμου στις 15 Αυγούστου, ανήμερα της ονομαστικής της εορτής. Οι δυο τους είχαν σχέση για αρκετό καιρό και τα παιδιά τους αποκτήθηκαν εκτός γάμου. Έτσι, ο εφοπλιστής ένιωσε την ανάγκη να αποκαταστήσει την αγαπημένη του και η οικογένειά τους να λάβει και επίσημη μορφή.

    Πρέπει να σημειωθεί ότι αυτός ο γάμος είναι ο δεύτερος για τον κ. Παπαδημητρίου, καθώς αρκετά χρόνια πριν είχε ξαναπαντρευτεί και είχε τότε αποκτήσει το πρώτο του παιδί.

    Γεγονός είναι πως ο κ. Παπαδημητρίου, παρότι επιλέγει να διατηρεί εξαιρετικά χαμηλό προφίλ τόσο στα επαγγελματικά του όσο και σε ό,τι αφορά την προσωπική του ζωή, είναι ένας άνθρωπος που όταν επιλέγει να περάσει καλά, θα το κάνει, χωρίς να υπολογίζει έξοδα και χωρίς να φοβάται μήπως υπάρχουν γύρω του αδιάκριτα βλέμματα.

    σχοινουσα
    Το λιμάνι Μερσίνι της Σχοινούσας

    Ο κ. Παπαδημητρίου δεν επέλεξε τυχαία τον Δεκαπενταύγουστο για να παντρευτεί την αγαπημένη του. Ως γνωστόν, στις 15 Αυγούστου είναι μια από τις μεγαλύτερες γιορτές της Ορθοδοξίας, η γιορτή της Παναγίας, της οποίας το όνομα διαθέτει η νέα του σύζυγος. Έτσι, στις 15 Αυγούστου το πρωί, της έκανε την πρόταση, η Μαρία είπε το μεγάλο “ναι” και ο εφοπλιστής πήρε το τηλέφωνο ανά χείρας καλώντας ασταμάτητα την πλειοψηφία των φίλων του να παραστούν στο μυστήριο.

    Μερικοί έτυχε να βρίσκονται με τις θαλαμηγούς τους είτε ανοιχτά της Σχοινούσας είτε σε κοντινά νησιά και κατέπλευσαν εκεί για το γεγονός. Ο γάμος τελέστηκε στο νησί, κάτω από άκρα μυστικότητα, ενώ οι καλεσμένοι δεν ξεπέρασαν τα 50-60 άτομα (εξαιτίας του ότι διοργανώθηκε κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή). Παρόλα αυτά, έδωσαν το παρόν μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα του εγχώριου επιχειρηματικού και εφοπλιστικού κόσμου, με τους οποίους ο κ. Παπαδημητρίου διατηρεί φιλίες ζωής. Οι οικογένειες Μαρτίνου και Μαρινάκη ήταν μόνο μερικές από αυτές που παρευρέθηκαν στο μυστήριο.

    Μάλιστα, ο γιος του εφοπλιστή κ. Ευάγγελου Μαρινάκη – με τον οποίο ο κ. Παπαδημητρίου συνδέεται με πολύχρονη και δυνατή φιλία και μαζί έχουν ζήσει αξέχαστες στιγμές, ενώ δεν απουσιάζει ποτέ από τα διάσημα καλέσματά του – έγινε ο κουμπάρος του και πάντρεψε το ζευγάρι στο γάμο της τελευταίας στιγμής που έλαβε χώρα στο μικρό κυκλαδίτικο νησί.

    Το πάρτι γενεθλίων με Αντώνη Ρέμο και Διονύση Σχοινά επί σκηνής

    Εξαιτίας του γεγονότος ότι τα γενέθλια του εφοπλιστή για τα 50 του χρόνια ήταν την τελευταία βδομάδα του Αυγούστου, το ζεύγος Παπαδημητρίου θέλησε να διοργανώσει ένα διήμερο γλέντι για να ευχαριστήσει και τους φίλους τους εκείνους που παράλληλα δεν είχαν καταφέρει να παρευρεθούν στην γαμήλια τελετή, ακριβώς επειδή δεν είχαν πληροφορηθεί το γεγονός εγκαίρως και δεν μπορούσαν να προσαρμόσουν το πρόγραμμά τους.

    Ο εφοπλιστής, λοιπόν, δεν έχασε ευκαιρία και έσπευσε να πραγματοποιήσει ένα διήμερο θεματικό πάρτι για τα πεντηκοστά του γενέθλια, έτσι ώστε να κάνει τους περίπου 250 καλεσμένους του να διασκεδάσουν με την ψυχή τους. Το πάρτι έλαβε χώρα την Τρίτη 30 και την Τετάρτη 31 Αυγούστου.

    Μάλιστα, την Τρίτη (που ήταν η πρώτη μέρα του γλεντιού) το πάρτι είχε θέμα την Αίγυπτο και γι’ αυτό και η διακόσμηση ήταν αρχαίου αιγυπτιακού στυλ, ενώ πανέμορφες γυναίκες ντυμένες με αιγυπτιακές στολές προσέφεραν χορευτικό show στους καλεσμένους – πολλές, εκτός από τον παραδοσιακό χορό της κοιλιάς, κρατιόντουσαν από ειδικά σεντόνια που κρέμονταν από την οροφή του χώρου της δεξίωσης και έκαναν ακροβατικές χορογραφίες.

    αντωνης ρεμος
    Ο δημοφιλής τραγουδιστής Αντώνης Ρέμος

    Το κέφι βέβαια απογειώθηκε καθώς ο κ. Παπαδημητρίου, γνωστός για τη μαεστρία του να διοργανώνει πετυχημένα πάρτι, κάλεσε και δυο πολύ διάσημα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου να αναλάβουν να ξεσηκώσουν τους καλεσμένους του. Έτσι, ο Αντώνης Ρέμος – που αποτελεί τον αγαπημένο τραγουδιστή της ελληνικής αφρόκρεμας και παρευρίσκεται σχεδόν σε κάθε ακριβοθώρητο γάμο αναλαμβάνοντας το κομμάτι της διασκέδασης – αλλά και ο Διονύσης Σχοινάς, ανέβηκαν στη σκηνή και έβαλαν “φωτιά” στο πάρτι, κάνοντας τους πάντες να χορεύουν και να τραγουδούν μέχρι το πρωί τεράστιες επιτυχίες που έχουν σημαδέψει την ελληνική μουσική.

    Ο Αντώνης Ρέμος, εκτός του ότι είναι ένας από τους πιο πετυχημένους Έλληνες τραγουδιστές, διαθέτει ως γνωστόν και εξαιρετικό χιούμορ.

    Δεν έχασε την ευκαιρία να το αποδείξει όταν από τη σκηνή απευθυνόμενος στον εφοπλιστή του είπε “Ευτυχώς που στην οικογένεια είστε εφοπλιστές γιατί κανείς δεν έχει καλή φωνή και δε θα βγάζατε ούτε φράγκο”, κάνοντας τους πάντες να ξεσπάσουν σε γέλια.

    Είναι γεγονός πως το διήμερο αυτό γλέντι θα μείνει στη μνήμη όλων των καλεσμένων για πολύ καιρό, όπως συμβαίνει με κάθε πάρτι που έχει διοργανώσει ο ισχυρός ανήρ της Dioryx Maritime Corporation και στο παρελθόν, όπως για παράδειγμα, στο πάρτι που είχε κάνει στη Σχοινούσα πριν από ένα χρόνο και είχε επιστρατεύσει τον κ. Σταμάτη Κόκοτα (που αποτελούσε τον αγαπημένο καλλιτέχνη του τεράστιου Αριστοτέλη Ωνάση, ο οποίος τον έφερνε πολύ συχνά στον Σκορπιό για να διασκεδάζει τους καλεσμένους του) να τραγουδήσει για τους καλεσμένους του αλησμόνητες επιτυχίες.

    Είναι επίσης γεγονός ότι η Σχοινούσα, το ήσυχο αυτό νησί των Μικρών Κυκλάδων, ζει μεγάλες δόξες όταν τόσο σημαντικοί εκπρόσωποι του χρήματος και του εφοπλισμού (όπως οι Μαρτίνοι και οι Παπαδημητρίου) το επιλέγουν για να ζήσουν τις πιο σημαντικές τους στιγμές.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

    http://www.mononews.gr/mikonos-emirato-ton-kikladon-ti-zisame-ke-fetos-se-nammos-rakkan-scorpio/71156



    ΣΧΟΛΙΑ