• First Top Stories

    Πυροβολισμοί έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ – Τραυματίστηκε αστυνομικός

    • NewsRoom
    pasok


    Πυροβολισμοί συνέβησαν έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στις 6.18 το πρωί όταν άγνωστος (ή άγνωστοι παραμένει ακόμα ανακριβής ο αριθμός των δραστών) άνοιξε πυρ κατά των αστυνομικών δυνάμεων των ΜΑΤ που είναι παραταγμένες στην περιοχή.

    Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι τραυματίστηκε ένας αστυνομικός, ο οποίος έχει μεταφερθεί στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο.

    Οι αστυνομικές δυνάμεις έχουν εντοπίσει τρεις κάλυκες, από καλάσνικοφ ενώ η οδός Χαριλάου Τρικούπη παραμένει κλειστή από την αστυνομία.

    Ο δράστής ή οι δράστες βγήκαν από την οδό Αραχώβης έφτασαν μέχρι τον αριθμό 57 της Χαριλάου Τρικούπη, πυροβόλησαν «βολή κατά βολή» κατά των αστυνομικών και στη συνέχεια διέφυγαν ξανά από την οδό Αραχώβης.

    Για δολοφονική επίθεση έκανε λόγο στις πρώτες του δηλώσεις μετα την επίθεση κατά των αστυνομικών των ΜΑΤ στις 6:18 το πρωί στη Χαριλάου Τρικούπη ο εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ Παύλος Χρηστίδης.

    «Έχουμε μια επίθεση με ευθεία βολή από κοντινό δρόμο, ήταν μια δολοφονική επίθεση» είπε ο κ. Χρηστίδης μιλώντας στο ΣΚΑΪ.

    Όπως ανακοίνωσε τον αστυνομικό που έχει τραυματιστεί θα επισκεφθεί η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά.

    «Μιλάμε για πολύ σοβαρό περιστατικό. Γι’ αυτό η κυρία Γεννηματά είχε τονίσει ότι πρέπει να σταματήσουν να υπάρχουν γκέτο στο κέντρο της Αθήνας» συμπλήρωσε ο κ. Χρηστίδης.

    «Οι αρμόδιες υπηρεσίες και το υπουργείο πρέπει να δουν πολύ σοβαρά τα πράγματα. Ελπίζουμε να πάνε καλά όλα με τον αστυνομικό» κατέληξε ο κ. Χρηστίδης.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Στα λευκά και με ισχυρό παγετό η Αθήνα- Πού έχει διακοπεί η κυκλοφορία

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φώτης Μπόμπολας: Θέλει να πάρει τζάμπα τον ΔΟΛ

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ:  Τι θα συμβεί στο Mega;



    ΣΧΟΛΙΑ