• First Top Stories

    Άφαντος ο Αρτέμης Σώρρας – Πληροφορίες για διαφυγή του στη Λατινική Αμερική

    Αρτέμης Σώρρας

    Αρτέμης Σώρρας


    Μπορεί να μας είχε συνηθίσει σε επεισοδιακές εμφανίσεις, απειλές και πύρινους λόγους στην Αρχαία Ολυμπία, όμως, ο Αρτέμης Σώρρας, πρόεδρος της «Ελλήνων Συνέλευσις», μετά την ποινή της κάθειρξης οκτώ ετών, χάθηκε από προσώπου γης.

    Το τελευταίο σημείο ζωής που έδωσε ήταν η εμφάνισή του σε ένα σκοτεινό δωμάτιο, όπου μέσω ενός «διαγγέλματος», επιτέθηκε σε πολιτικούς, δικαστικούς και δημοσιογράφους. Οι αστυνομικοί, εδώ και τέσσερις ημέρες, έχουν κινήσει «γη και ουρανό» για να εντοπίσουν και να συλλάβουν το ζεύγος Σώρρα τόσο στην κατοικία του στην Πάτρα, όσο και στην Αθήνα. Βέβαια, σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες, ο πρόεδρος της «Ελλήνων Συνέλευσις» έχει φύγει από τη χώρα, ακτοπλοϊκώς προς την Ιταλία και από εκεί αεροπορικώς προς τη Λατινική Αμερική. Ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έχει επιβεβαιωθεί.

    Ο ίδιος στο βίντεο με το «διάγγελμα» που ανέβασε στο διαδίκτυο υποστήριξε πως δεν πρόκειται παραδοθεί αλλά ούτε να φύγει από τη χώρα. «Το καθεστώς, ειδικά το δικαστικό καθεστώς έκανε την πιο βρώμικη δουλειά που μπορούσε να κάνει ποτέ. Έγινε ένα δικαστικό πραξικόπημα. Συνέλληνες, το κεφάλι σας ψηλά, από αυτό να καταλάβετε πόσο άδικο συμβαίνει στη χώρα μας και σε εμένα και σε τόσες δίκες. Εγώ δεν γίνεται να παραδοθώ και δεν παραδόθηκα ποτέ, διότι είμαι Έλληνας Κυρίαρχος Αυτόχθων Ιθαγενής και δεν είμαι της ιδιωτικής εταιρείας Ελληνικής Δημοκρατίας, ούτε του Βερολίνου ούτε της Ουάσιγκτον. Ακόμη και σε Πρεσβείες μπορώ να ζητήσω άσυλο αλλά δεν θα το κάνω. Ούτε πρόκειται να φύγω από τη χώρα, δεν έχω πού να πάω, η πατρίδα μου είναι εδώ, το χώμα των προγόνων μου είναι εδώ, θα κάτσω να πολεμήσω μέχρι το τέλος» είπε ο Αρτέμης Σώρρας.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Μαρί Κυριακού: Η άγνωστη ζωή της πρώην κυρίας Κυριακού και η περιουσία των 2 δισ. ευρώ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ποιος ο λόγος που η Μαρί Κυριακού δεν έκανε παιδί με τον Μίνωα Κυριακού;

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Βουλευτής ΝΔ: Αυτά για κατώτατο μισθό 751 ευρώ μόνο ο Τσίπρας και ο Σώρρας τα έλεγαν



    ΣΧΟΛΙΑ