• First Top Stories

    Dom Perignon+Ρέμος+Μύκονος ίσον €10.000: Το “Nammos dream” και οι σαμπάνιες της υπερβολής (pics+video)

    Ρέμος

    Eros Rammazotti και Αντώνης Ρέμος


    Όπως κάθε χρόνο κατά τις τελευταίες μέρες του Ιουλίου, έτσι και φέτος, πρόκειται να πραγματοποιηθεί στον δημοφιλή και πολυτελή χώρο του Nammos, στην παραλία της Ψαρού στη Μύκονο, η καθιερωμένη συναυλία του τραγουδιστή Αντώνη Ρέμου.

    Το φετινό καλοκαίρι, ο Αντώνης Ρέμος θα συμπράξει επί σκηνής με τον αγαπημένο Ιταλό ερμηνευτή Eros Ramazzotti και ολόκληρο το νησί της Μυκόνου βρίσκεται σε μεγάλη ανυπομονησία. Όπως και πέρυσι, ο τιμοκατάλογος του Nammos βρίσκεται στα ύψη και τα ποσά που θα κληθούν να πληρώσουν οι παρευρισκόμενοι για να απολαύσουν το μουσικό θέαμα είναι αμύθητα.

    Ο περίφημος “χρυσός τιμοκατάλογος” του μαγαζιού απευθύνεται σε ένα, μάλλον, συγκεκριμένο κοινό, το οποίο πρόκειται να “βάλει βαθιά τα χέρια στις τσέπες” το βράδυ της 27ης Ιουλίου, για να διασκεδάσει υπό τις μελωδίες του Αντώνη Ρέμου και του Eros Ramazzotti, σε ένα χλιδάτο περιβάλλον πλάι στο κύμα.

    Άνθρωποι από τον χώρο της σόουμπιζ, οι οποίοι απολαμβάνουν ήδη τις καλοκαιρινές τους διακοπές στο “Νησί των Ανέμων”, μεγαλοεπιχειρηματίες που κατέφτασαν με τα σκάφη τους στο λιμάνι της Μυκόνου, φανατικοί θαυμαστές των δημοφιλών ερμηνευτών, αλλά και φίλοι ή συνάδελφοί τους, θα σπεύσουν στην παραλιακή όαση για μια όμορφη και, κυρίως, πανάκριβη βραδιά! Σημαντική θα είναι η παρουσία πολλών ξένων σπουδαίων προσώπων, ενώ το παρόν τους θα δώσουν αρκετοί Τούρκοι εφοπλιστές.

    Για την πολυτελή και άκρως χλιδάτη συναυλία, οι παρευρισκόμενοι πρόκειται να πληρώσουν ποσά που αγγίζουν τις €10.000! Σύμφωνα με τον “απλησίαστο” κατάλογο, οι τιμές των μπροστινών τραπεζιών κυμαίνονται στις €10.000 και περιλαμβάνουν μερικά από τα πιο ακριβά αλκοολούχα ποτά. Eπίσης, όσοι επιλέξουν τις πρώτες σειρές έχουν δύο εναλλακτικές επιλογές με την ίδια τιμή.

    Συγκεκριμένα, η πρώτη επιλογή (A) περιλαμβάνει τη σαμπάνια πολυτελείας Veuve Clicquot Brut 6L που η τιμή της σε μια κάβα στοιχίζει περίπου €518, μαζί με τη Belvedere 3L των €175 και την Tequila Clase Azul 700ml των €76. Τα ποτά αυτά, μπορούν να συνδυαστούν με το, επίσης, ακριβό και εκλεπτυσμένο μενού του μαγαζιού, που περιλαμβάνει σούσι και μια ποικιλία ακριβών εδεσμάτων. Όποιος επιθυμεί να απολαύσει τα παραπάνω, θα πρέπει να καταβάλει το υπέρογκο ποσό των €10.000, που ξεπερνά κατά πολύ το πραγματικό κόστος των μπουκαλιών στην κάβα.

    Η δεύτερη επιλογή (B), που προσφέρεται με αντίτιμο το ίδιο εξωφρενικό ποσό, περιλαμβάνει τη σαμπάνια Dom Perignon Brut 3L, της οποίας η τιμή στις κάβες κυμαίνεται από €200 έως €1.000 ανάλογα με την χρονολογία της, και τη Belvedere 3L των €175. Το σίγουρο είναι, πάντως, πως στις πρώτες θέσεις θα κάθεται μια συγκεκριμένη μερίδα κόσμου που έχει την οικονομική δυνατότητα να υποστηρίξει έναν, ομολογουμένως, “τσιμπημένο” τιμοκατάλογο.

    Τα τραπέζια που θα βρίσκονται πιο πίσω έχουν χαμηλότερες τιμές από τα πρώτα, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως είναι φθηνά. Η απόσταση από τη σκηνή είναι μεγαλύτερη και οι τιμές κυμαίνονται από €3.000 έως €5.000, με ίδια μάρκα αλκοολούχων ποτών, αλλά μικρότερης ποσότητας. Τέλος, η τιμή της εισόδου που θα κληθούν να πληρώσουν όσοι επιθυμούν να παρευρεθούν στο Nammos χωρίς θέση, δηλαδή όρθιοι στο μπαρ με ένα ποτό, είναι €100.

    https://youtu.be/XeUwLxzeP24

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Αμύθητο ποσό: Δες πόσα κέρδισε ο Αντώνης Ρέμος σε κορυφαίο διεθνές τουρνουά πόκερ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η σέξι πίσω όψη της Υβόννης Μπόσνιακ: Το αποκαλυπτικό μαγιό και οι βουτιές στη Μύκονο

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ:  Glam υπερβολή στο Cavo Paradiso στη Μύκονο: 3.000 ευρώ το κάθε τραπέζι!



    ΣΧΟΛΙΑ