• LIFE&STYLE

    Μένουμε σπίτι με τον Αντώνη Ρέμο – «Φωτιά» πήρε το Twitter με τη μουσική εκπομπή στο Mega

    • NewsRoom

    Αντώνης Ρέμος


    Μια ξεχωριστή live συναυλία μέσα από τον τηλεοπτικό σταθμό του Mega έδωσε το βράδυ της Παρασκευής, ο Αντώνης Ρέμος με εκλεκτούς καλεσμένους, χαρίζοντας χαμόγελα και διασκεδάζοντας τον κόσμο, που μένει σπίτι εξαιτίας της πανδημίας.

    Ο Αντώνης Ρέμος αφιέρωσε την βραδιά «σε όλους τους Έλληνες που περνούν δοκιμασία», ενώ έστειλε μήνυμα αισιοδοξίας και χαράς.

    Ξεκίνησε την μουσική βραδιά στις 23.00 με την ορχήστρα του να παίζει το «Κάντε υπομονή» του Σταύρου Ξαρχάκου και συνέχισε, συντροφεύοντας το τηλεοπτικό κοινό με αγαπημένες επιτυχίες.

    Στο μουσικό αυτό ταξίδι εμφανίστηκαν σε ζωντανή σύνδεση αγαπημένα πρόσωπα του ερμηνευτή, στέλνοντας τα δικά τους μηνύματα για την πρωτόγνωρη κατάσταση που όλοι μας ζούμε, ενώ τόνισαν την ανάγκη ενός διαλείμματος από την καθημερινότητα.

    Από τους πρώτους καλεσμένους της μουσικής εκπομπής του Αντώνη Ρέμου ήταν ο Φοίβος, ο οποίος μίλησε για το πώς βιώνει ο ίδιος και η οικογένειά του την καραντίνα, ενώ συγκινητική ήταν η στιγμή που εμφανίστηκε ο Γιάννης Βαρδής και αναφέρθηκε στον αξέχαστο πατέρα του, Αντώνη Βαρδή.

    Ζωντανά εμφανίστηκαν ο Γιάννης Πάριος και ο Χρήστος Νικολόπουλος.

    Από το Παρίσι στη Γαλλία εμφανίστηκε ζωντανά και ο Νίκος Αλιάγας, ο οποίος μοιράστηκε με όλους τις σκέψεις του για την πανδημία και πώς ο ιός αναγκάζει ανθρώπους να πεθαίνουν μόνοι τους στα νοσοκομεία παρακαλώντας, στις τελευταίες τους στιγμές, να δουν στα κινητά τους την οικογένειά τους.

    Την εμφάνισή του έκανε και ο αγαπημένος Ιταλός τραγουδιστής Έρος Ραμαζότι, ο οποίος είναι στενός φίλος του Αντώνη Ρέμου με τον οποίο, μάλιστα, έχουν μοιραστεί την σκηνή στο παρελθόν.

    Αμέτρητα ήταν τα μηνύματα αγάπης του κόσμου που παρακολουθούσε το μουσικό ταξίδι του Ρέμου από το σπίτι του στην καραντίνα και έστω για λίγο ξέφυγε από την σκληρή πραγματικότητα.

    Ο Αντώνης Ρέμος δεν παρέλειψε να αφιερώσει τραγούδια στους γιατρούς, τους νοσηλευτές, τα σώματα ασφαλείας και όλους όσοι βρίσκονται στην πρώτη γραμμή και μάχονται εναντίον του «αόρατου κοινού εχθρού».

    «Να σας έχει ο Θεός καλά», είπε ο Ρέμος στους ήρωες όλων.

    Από το Instagram, δεν ήταν λίγοι οι διάσημοι που παρακολουθούσαν live την εκπομπή-συναυλία και ανέβασαν Stories ή έκαναν Insta Live, όπως ο Βασίλης Σπανούλης με την Ολυμπία Χοψονίδου, που συνδέθηκαν με τον Νίκο Ζήση και χόρεψαν ζεϊμπέκικο.



    ΣΧΟΛΙΑ