ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Έφοδο στα γραφεία του Ευρωκοινοβουλίου στην Αθήνα πραγματοποίησε η ευρωπαϊκή υπηρεσία καταπολέμησης της απάτης, OLAF. Μετά τις έρευνες, τέθηκε σε διαθεσιμότητα ο επικεφαλής του γραφείου ενημέρωσης του Ευρωκοινοβουλίου στην Αθήνα. Σε διαθεσιμότητα τέθηκαν και δύο συνεργάτες του.
Σύμφωνα με πληροφορίες, υπήρχαν σοβαρές ενδείξεις για ύποπτες οικονομικές συναλλαγές των στελεχών του Ευρωκοινοβουλίου στην Αθήνα. Την υπόθεση ανέλαβε εδώ και καιρό η OLAF. Αρχικά έγινε προκαταρκτική έρευνα και από τα πρώτα στοιχεία που συνέλεξε αποφάνθηκε ότι θα χρειαστεί πλήρης έρευνα.
Είναι άγνωστο ποιο ακριβώς είναι το πεδίο ερευνών της OLAF, ενώ δεν έχει γίνει γνωστό και ποια είναι τα άλλα δύο μέλη του γραφείου που τέθηκαν σε διαθεσιμότητα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Χαστούκι στην κυβέρνηση: Εμείς ζητήσαμε έρευνα για κακοδιαχείριση κονδυλίων στη Μόρια, λέει η Κομισιόν
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Politico: Στο στόχαστρο της ΕΕ η Ελλάδα – Έρευνα για το πού πήγαν τα 1,6 δισ. ευρώ για τους πρόσφυγες
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Buy Hold or Sell: Άμεση ανάλυση για ΑΡΑΙΓ, ΛΑΜΔΑ, ΟΤΕ, ΦΡΛΚ
- Μερτς: Η ΕΕ πρέπει να επιδιώξει γρήγορη και απλή συμφωνία με τις ΗΠΑ για τους δασμούς – mononewsTV
- Ευάγγελος Αντώναρος: Τον διέγραψε ο Στέφανος Κασσελάκης – «Τον αφήνω στις Ρουβίτσες του» απάντησε
- Χάρης Θεοχάρης: Η ελληνική ναυτιλία διατηρεί ανθεκτικότητα και προσαρμοστικότητα –
