• First Top Stories

    Αποκωδικοποιώντας την Γιάννα Αγγελοπούλου

    Γιάννα Αγγελοπούλου

    Γιάννα Αγγελοπούλου


    Η φράση «Δυστυχώς είμαστε πάντα άτυχοι ως προς τους ανθρώπους που επιλέγουμε να μας οδηγήσουν» της κ. Γιάννας Αγγελοπούλου ήταν ίσως αυτή που σημάδεψε την κατά τα άλλα ενδιαφέρουσα συνέντευξή της στο «Κ» της Καθημερινής της Κυριακής. Με αυτή αποδόμησε-ίσως οριστικά-την όποια φιλική αντιμετώπιση είχε αρχικά προς το νέο που έρχεται, όταν ο ΣΥΡΙΖΑ αναλάμβανε την διακυβέρνηση της χώρας.

    Παραδέχθηκε ότι η οικογένεια ζει πλέον σχεδόν μόνιμα στο Λονδίνο, αρνούμενη να δεχτεί ότι αυτό έγινε για φορολογικούς λόγους, χωρίς όμως να εμβαθύνει περισσότερο στο θέμα. Την αποκάλυψη ότι η οικογένεια Αγγελοπούλου ζει πλέον στην Μεγάλη Βρετανία είχε κάνει το mononews.gr με σχετικό δημοσίευμα στις 14 Οκτωβρίου.

    Όντας άριστη επικοινωνιολόγος δεν αναφέρθηκε καθόλου στην αήθη επίθεση που δέχθηκε η οικογένεια προ μηνών με αφορμή δημοσιεύματα, προφανώς επειδή δεν ήθελε να ανακινήσει το όλο θέμα καθόλου.

    Κύκλοι προσκείμενοι στην οικογένεια τότε ανέφεραν ότι μετά την απογοήτευση από τις ημέρες και τα έργα του κ. Τσίπρα, αυτό ήταν το κερασάκι στην τούρτα για την οικογένεια Αγγελοπούλου.

    Εξέφρασε για πολλοστή φορά την πικρία της επειδή δεν ζητάνε την βοήθειά της οι εκάστοτε κυβερνώντες και μίλησε για την σχέση της με τον κ. Αλέξη Τσίπρα.

    Τόνισε ότι δεν υπήρξαν ποτέ κρυφές συναντήσεις και στην ερώτηση αν μιλάει με τον πρωθυπουργό σήμερα απάντησε με την λέξη «γνωριζόμαστε», χωρίς όμως να το αποσαφηνίσει.

    Παραδέχθηκε κομψά και εμμέσως την αποτυχημένη παρουσία του κ. Τσίπρα στην συνομιλία του με τον Μπιλ Κλίντον, παρά το γεγονός ότι σύμφωνα με τα όσα διέρρευσαν τότε είχε αναλάβει η ίδια την προετοιμασία του, αφού μάλλον ο πρωθυπουργός δεν επικέντρωσε το ενδιαφέρον του στην περίφημη συνέντευξη.

    aggelopoylou gianna 2

    Τέλος αξίζει να γίνει μια μνεία για το dress code της σιδηράς κυρίας, η οποία εμφανίστηκε με τζίν λευκό πουκάμισο και πορτοκαλί πουλόβερ στους ώμους της, ασορτί με την ζώνη της.

    Εμφάνιση που ήθελε να βγάλει προς τα έξω μια πιο χαλαρή Γιάννα, πιο οικεία λένε κάποιοι ειδήμονες, η οποία άφησε στην άκρη τα αυστηρά ταγέρ, επιδιώκοντας μια άλλη προσέγγιση.

    Το αν το κατάφερε τώρα, είναι μια άλλη ιστορία…

     

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Θ. Αγγελόπουλος: Αλλάζει φορολογικό καθεστώς και μετά το «Alpha Nero» πουλάει το «OKTO»

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θ. Αγγελόπουλος: Οι μεγάλες απώλειες. Πώς έχασε 756 εκατ. δολάρια

    ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ: Α. Αλαφούζος – Θ. Αγγελόπουλος: Η μεγάλη συμμαχία. Τι κρύβεται πίσω από το σπουδαίο deal

     



    ΣΧΟΛΙΑ