• City Stories

    Ξεκινά το “SchoolWave 2018” στο Θέατρο Βράχων με ελεύθερη είσοδο!


    Επιλέχθηκαν τα 24 μαθητικά και φοιτητικά συγκροτήματα που θα παίξουν στο Schoolwave 2018 στις 6, 7 και 8 Ιουλίου στο Θέατρο Βράχων. Η επιλογή ήταν για μια ακόμη χρονιά πολύ δύσκολη, ιδιαίτερα ανάμεσα στα φοιτητικά συγκροτήματα.

    Τα συγκροτήματα έρχονται από όλη την Ελλάδα για να παίξουν τη μουσική τους μπροστά σε χιλιάδες συνομηλίκους τους. Hard rock από Χανιά, death metal από Αθήνα, skate punk από Πειραιά, πολυφωνικά παραδοσιακά από Σέρρες!

    Το δύσκολο έργο της επιλογής, ανάμεσα στα 108 συγκροτήματα που δήλωσαν συμμετοχή, έκαναν φέτος μέσω demo και live ακροάσεων οι:

    Νίκος Κυπουργός (συνθέτης), Vassilikos (τραγουδοποιός), Μπάμπης Παπαδόπουλος (κιθαρίστας και συνθέτης), Λάμπης Κουντουρόγιαννης (κιθαρίστας και τραγουδοποιός), Γιώργος Μουχταρίδης (διευθυντής του ραδιοφωνικού σταθμού Pepper), Χρυσόστομος Μουράτογλου (μουσικός παραγωγός) και ο Χρήστος Ιωαννίδης (Schooligans).

    Το Schoolwave 2018 διοργανώνει η Δημιουργική Ομάδα Schooligans σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής και το Διαδημοτικό Δίκτυο Πολιτισμού Βύρωνα, Δάφνης – Υμηττού, με Μέγα Δωρητή το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

    Πληροφορίες:
    6, 7, 8 Ιουλίου 2018
    Θέατρο Βράχων, Βύρωνας
    Είσοδος ελεύθερη

    Δείτε παρακάτω το αναλυτικό πρόγραμμα για την κάθε μέρα:

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Δύο καλλιτεχνικά εργαστήρια για ενήλικες στο ΚΠΙΣΝ τον Ιούλιο, με ελεύθερη είσοδο

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 6+1 θερινές/υπαίθριες προβολές για να παρακολουθήσετε δωρεάν αυτές τις μέρες!

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Οι «Ημέρες Μουσικού Θεάτρου» επιστρέφουν στην Εθνική Λυρική Σκηνή



    ΣΧΟΛΙΑ