• City Stories

    Schoolwave 2019: Το αγαπημένο μαθητικό φεστιβάλ επιστρέφει και ετοιμάζεται να κάνει πολλή φασαρία!

    Schoolwave

    Schoolwave


    Το αγαπημένο μαθητικό μουσικό φεστιβάλ επιστρέφει φέτος το καλοκαίρι, για να προσθέσει τη δική του, ιδιαίτερη νότα στο πλούσιο μενού των εκδηλώσεων του καλοκαιριού.

    Χιλιάδες παιδιά ετοιμάζονται να υποδεχθούν το κορυφαίο μουσικό φεστιβάλ για μαθητικά και φοιτητικά συγκροτήματα, που μετρά 15 χρόνια πορείας. Το Schoolwave 2019 διοργανώνεται με την υποστήριξη της Περιφέρειας Αττικής, για 5η συνεχή χρονιά.

    Το τριήμερο φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί με ελεύθερη είσοδο στις 5, 6 και 7 Ιουλίου στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος, με τη συμμετοχή 21 μαθητικών και φοιτητικών συγκροτημάτων απ’ όλη την Ελλάδα.

    Στο τέλος της κάθε βραδιάς θα εμφανίζεται ένας special guest: Ο Φοίβος Δεληβοριάς (5/7), ο Εισβολέας (6/7) και ο Leon of Athens (7/7).

    Τo Schoolwave 2019 διοργανώνει η Δημιουργική Ομάδα Schooligans, σε συνεργασία με το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και την Περιφέρεια Αττικής, με μέγα Δωρητή του φεστιβάλ το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

    Τα τελευταία 14 χρόνια, το Schoolwave δίνει ραντεβού σε νέους απ’ όλη την Ελλάδα και την Ευρώπη που έρχονται να παίξουν μουσική μπροστά σε χιλιάδες συνομηλίκους τους και όχι μόνο. Τα μαθητικά συγκροτήματα είναι οι πρωταγωνιστές σε ένα έργο που γράφουνε οι ίδιοι και όχι οι μεγάλοι γι’ αυτούς.

    Για περισσότερες πληροφορίες και για το αναλυτικό πρόγραμμα, εδώ: www.schoolwave.gr



    ΣΧΟΛΙΑ