• First Top Stories

    Πώς έγινε το πολύνεκρο δυστύχημα με την Porsche

    • Contributor
    Πόρσε

    Εικόνα από το τραγικό δυστύχημα στην Αθηνών Λαμίας


    Μια ανεξέλεγκτη Porsche (Boxster;) περιστρεφόμενη εισέρχεται στο χώρο στάθμευσης με το πλάι, τα λάστιχα να καπνίζουν και με υψηλή ταχύτητα. Ο οδηγός έχει χάσει νωρίτερα τον έλεγχο και την κατεύθυνση του οχήματος. Η Porsche περιστρέφεται χωρίς έλεγχο. Σημειώστε πως εφόσον επιβεβαιωθεί ότι το μοντέλο είναι το συγκεκριμένο, πρόκειται για ένα ένα αυτοκίνητο που έχει περίπου 300PS στον πίσω άξονα…

    Με αυτό τον τρόπο περιγράφει ο δημοσιογράφος Τάκης Πουρνάρακης στο newsauto.gr το φρικτό  τροχαίο δυστύχημα που συνέβη το απόγευμα της Κυριακής στην Αθηνών Λαμίας. Οδηγός της Porsche ήταν ο Γιώργος Βακάκης. Ο έμπειρος δημοσιογράφος συνεχίζει στο άρθρο του:

    Παρατηρώντας λοιπόν προσεκτικά το βίντεο πριν και μετά δεν υπάρχει κάποιο διερχόμενο αυτοκίνητο ο δρόμος είναι άδειος. Δύσκολα μπορεί να υποθέσει κανείς ότι χάθηκε ο έλεγχος από κάποια στραβοτιμονιά λόγω άλλου οχήματος.

    Ίσως μια στιγμιαία απόσπαση προσοχής, ίσως κάποιο αδέσποτο ζώο ή κάτι άλλο να ήταν η αρχή της συμφοράς. Οδηγικό λάθος; Υπερβολική ταχύτητα;

    Σίγουρα πρόκειται για ακραία κατάσταση είναι εμφανές ότι το αυτοκίνητο έχει υψηλή ταχύτητα μπαίνοντας στο πάρκινγκ. Τη στιγμή της σύγκρουσης χάνουν τη ζωή τους  τέσσερις άνθρωποι.

    Η Porsche χτυπά με το πίσω μέρος το σταθμευμένο αυτοκίνητο το οποίο προσκρούει πάνω στο κτίριο και κόβεται στα δυο. Ταυτόχρονα εκσφενδονίζεται το κιβώτιο ταχυτήτων.

    Η Porsche συνεχίζει την πορεία της για λίγα μέτρα ακόμη και καταλήγει πίσω από το πάρκινγκ όπου απανθρακώνεται. Είναι σαφές ότι τη στιγμή της σύγκρουσης λόγω σφοδρότητας αναφλέγεται το καύσιμο στο ρεζερβουάρ του ενός ή και των δυο αυτοκινήτων.

    Η σκηνή αποτυπώνεται και βαραίνει την ψυχή όποιου την παρακολουθεί. Είναι μια ακραία έκφανση της τύχης. Συλλυπητήρια στις οικογένειες των ανθρώπων.

    Εικόνα από το τραγικό δυστύχημα στην Αθηνών Λαμίας
    Εικόνα από το τραγικό δυστύχημα στην Αθηνών Λαμίας

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ο γιος του επιχειρηματία Απόστολου Βακάκη (Jumbo) ήταν ο οδηγός της μοιραίας Porsche (video σοκ)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τρομακτικό τροχαίο με τέσσερις νεκρούς: Δείτε την στιγμή της σύγκρουσης της Πόρσε (pics – video)

    ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ: Aίσιο τέλος στο θρίλερ της Ζυρίχης: Προσγειώθηκε το αεροσκάφος της Aeroflot που πήρε φωτιά εν πτήσει



    ΣΧΟΛΙΑ