• City Stories

    Σήμερα στο Ηρώδειο η διάσημη ορχήστρα JAZZ AT LINCOLN CENTER για την υποστήριξη του «Αττικόν»

    • NewsRoom
    Σήμερα στο Ηρώδειο η διάσημη ορχήστρα JAZZ AT LINCOLN CENTER για την υποστήριξη του «Αττικόν»

    Ηρώδειο


    O διεθνής ανθρωπιστικός οργανισμός Lifeline Hellas, σε συνεργασία με την IMG Artists και την visionary culture, διοργανώνει μία μοναδική φιλανθρωπική συναυλία JAZZ, προσκαλώντας στην Ελλάδα μία από τις διασημότερες JAZZ ορχήστρες του κόσμου, την εμβληματική JAZZ AT LINCOLN CENTER (JALC).

    Φέρνει μαζί της έξι από τους all-star μουσικούς της και τρεις μεγάλες κυρίες της JAZZ, με κορυφαία τη σπουδαία ερμηνεύτρια Catherine Russel.

    Ο τίτλος της συναυλίας είναι «AZZ AT LINCOLN CENTER PRESENTS: SONGS WE LOVE» και θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 20:00 στο Ηρώδειο, με σκοπό την προσφορά θερμοκοιτίδων στο «Αττικόν» Νοσοκομείο. Προπώληση εισιτηρίων στο Viva.gr.

    Σήμερα, το κοινό του Ηρωδείου θα έχει τη σπάνια ευκαιρία να «ταξιδέψει» στη μουσική JAZZ και την ιστορία της, καλύπτοντας μία πορεία από τα πρώτα μπλουζ και τζαζ τραγούδια της δεκαετίας του 1920 μέχρι και τις τεράστιες επιτυχίες της δεκαετίας του 1950 και 1960.

    Κάθε χρόνο, η διάσημη ορχήστρα Jazz, JAZZ AT LINCOLN CENTER (JALC) υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του Wynton Marsalis, παρουσιάζει εκατοντάδες συναυλίες στο «σπίτι» της στη Νέα Υόρκη, το περίφημο Frederick P. Rose Hall αλλά και σε όλο τον κόσμο.

    Σημειώνεται, ότι το Lifeline Hellas έχει προσφέρει πάνω από τρία εκατομμύρια ευρώ ιατρικό εξοπλισμό στα κρατικά νοσοκομεία της Ελλάδας τα τελευταία χρόνια. Πρόσφατα, ολοκλήρωσε την επέκταση της πτέρυγας της μονάδας νεογνών στο Νοσοκομείο «Έλενα Βενιζέλου» και παρέδωσε ακόμα τρεις θερμοκοιτίδες στο Γενικό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο «Αττικόν».



    ΣΧΟΛΙΑ