Η Tesla προχώρησε στην επέκταση της πιστωτικής της γραμμής κατά 800 εκατομμύρια δολάρια, αγγίζοντας πλέον τα 3,825 δις δολάρια. Η είδηση διέρρευσε από το Bloomberg, ενώ κάτι ανάλογο είχε συμβεί και στα τέλη του προηγούμενου έτους.
Μετά από τη συγκεκριμένη κίνηση το μεγάλο στοίχημα της εταιρείας σίγουρα είναι το νέο Model 3, η παραγωγή του οποίου θα ξεκινήσει τον επόμενο μήνα, με την Tesla να θεωρεί πως το συγκεκριμένο μοντέλο είναι εκείνο που θα επικοινωνήσει καλύτερα απ όλα τα υπόλοιπα το όνομα της σε όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη.
Παράλληλα, η εταιρεία έχει ήδη επιβεβαιώσει ότι το αυτοκίνητο θα επιταχύνει από 0-100 km/h σχεδόν σε 6 sec, ενώ η αυτονομία του θα προσεγγίζει τα 346 km. Το αυτοκίνητο θα είναι επίσης εξοπλισμένο με το ημιαυτόνομο σύστημα οδήγησης της εταιρείας και έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να επιτυγχάνει τις υψηλότερες προδιαγραφές ασφαλείας σε κάθε κατηγορία.
Η τιμολόγηση φέρεται να ξεκινά από τα 35.000 δολάρια πριν από τα κρατικά κίνητρα αγοράς.
Η παραγωγή έχει προγραμματιστεί να αρχίσει σύντομα. Εκατοντάδες χιλιάδες πελάτες έχουν ήδη θέσει την παραγγελία τους ενώ, η εταιρεία εκτιμά πως η παράδοση του νέου αυτοκινήτου θα πραγματοποιηθεί στο δεύτερο εξάμηνο του 2018.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Το deal της Apple με τη Hertz
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η Aston Martin ψηφίζει ηλεκτρικά…
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Κινητήρας της Χρονιάς ο 1.2 βενζίνης της PSA
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Tι βλέπουν οι θεμικοί και δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης στον ΑΔΜΗΕ
- Από την μάντρα της Κοκκινιάς, ξεκινάει η ΕΛΑΣ – Το δίλημμα, οι νοικοκύρηδες και η πρώτη κάλπη
- Christie’s Magnificent Jewels: Πώς ένα μπλε διαμάντι 5 καρατίων αξίζει όσο ένα 31 καρατίων;
- Το τετ α τετ με τον ΚΜ, τι ήθελε ο Χαφτάρ στην Αθήνα, το know how της Νίκης, το μυστικό όπλο της Κάρυ και η ψύχρα Τσίπρα – Κουτσούμπα
Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.
Διαβάζονται Τώρα
Τζιανλουίτζι Απόντε: Ο κορυφαίος εφοπλιστής στον κόσμο με πάνω από 1.000 πλοία, αεροπλάνα, τρένα, ιδιωτικά νησιά, 200.000 υπαλλήλους και 675 γραφεία σε 155 χώρες
Κάμερες στις πολυκατοικίες: Πότε επιτρέπονται και πότε μπορεί να βρεθείτε αντιμέτωποι με καταγγελία ή αγωγή αποζημίωσης
Τι γίνεται στην Ιντεάλ, οι 4 Έλληνες εφοπλιστές στη SpaceX, ο πόλεμος των εφοπλιστών Καρνέση, η προφητεία του Κούστα, οι δικηγόροι του Λονδίνου, το adios του Βακάκη, το μυστήριο με το super yacht και η μυστική συνάντηση του υπουργού


Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.