Η ιταλική Mazzanti περνά στην αντεπίθεση και μετά την αποκάλυψη του Evantra Millecavalli των 1.000 ίππων, παρουσιάζει τώρα το νέο Evantra 771 με 771 άλογα και εκρηκτικές επιδόσεις. Το Evantra 771 είναι μια σπέσιαλ έκδοση του sportscar Mazzanti Evantra που προσφέρει 20 άλογα επιπλέον και 771 συνολικά από τον πλήρως αλουμινένιο V8 ατμοσφαιρικό κινητήρα των 7,0 λίτρων.
Παράλληλα, σε σχέση πάντα με το «απλό» μοντέλο διαθέτει μια πιο δυναμική εμφάνιση, με πιο επιθετικό εμπρόσθιο σπόιλερ, αλλαγμένη πίσω αεροτομή και πλαϊνούς καθρέπτες, αλλά και χρωματισμούς σε μπλε και χρυσό, με αντίστοιχα χρυσές ζάντες.
Η Mazzanti υπόσχεται επίσης ένα εσωτερικό με διαφορετικά χρώματα και νέα, εξωτικά υλικά, χωρίς όμως προς το παρόν να δίνει στη δημοσιότητα κάποια φωτογραφία του. Ως προς την παραγωγή του, το νέο Evantra 771 θα διατεθεί μέσα στο 2017 και σίγουρα οι επιδόσεις του αναμένονται ακόμα πιο εκρηκτικές σε σχέση με αυτές του «απλού» Evantra (0-100 σε 3,0 δευτερόλεπτα και τελική 360 χλμ./ώρα).
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Η Mercedes AMG GT R εισβάλλει στο Ring και ανατρέπει τα δεδομένα της απόλυτης ταχύτητας! (video)
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τέλη κυκλοφορίας: Αυτοί είναι οι νόμιμοι τρόποι για να μη πληρώσετε
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ξεχάστε την BMW M4 GTS!
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Red Hills με την υπογραφή της Georges Batzios Architects
- Έβαλε μπροστά την κομματική μηχανή ο Κυριάκος Μητσοτάκης
- H επίθεση των αγοραστών στις τράπεζες, τα κέφια σε Optima και 3Ε, η 27χρονη «διάδοχος» του Βακάκη, η νέα super manager του ΔΕΣΦΑ, τι αγοράζει ο Πιστιόλης και ένα hot quiz με το εφοπλιστικό χαστούκι στις χιονισμένες Άλπεις
- Τραγωδία στα Τέμπη: Γκρίζο κενό η πυρασφάλεια των καθισμάτων – Η ΕΔΑΠΟ κρούει τον κώδωνα του κινδύνου
Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.
Διαβάζονται Τώρα
Το παιχνίδι των big boys στις τράπεζες, η κομψή πιρουέτα της Alpha Βank, το ομολογιακό 250 εκατ. από Μαρινάκη, η «απογείωση» του VV, οι billionaires Olayan και η Ελλάδα, η Cartier βλέπει Ελληνικό κι ένα hot quiz με δημοσιογράφο και το ρετιρέ των 7,5 εκατ.