• City Stories

    Μοναδικός Φοίβος Δεληβοριάς για μια βραδιά στο Gagarin

    Φοίβος Δεληβοριάς

    Φοίβος Δεληβοριάς


    Mετά από τα πέντε ξεσηκωτικά (και ασφυκτικά γεμάτα) βράδια στο Κύτταρο, ο Φοίβος Δεληβοριάς και οι συνεργάτες του αποφάσισαν να παίξουν για μία τελευταία φορά στην Αθήνα τα «Τραγούδια του Πεζοδρομίου», υπό μορφήν συναυλίας, χωρίς τραπέζια, σε έναν άλλον χώρο με πολύ ισχυρό φορτίο: το Gagarin 205.

    Την Παρασκευή 5 Απριλίου, για ένα και μοναδικό βράδυ, ο Φοίβος θα είναι στο Gagarin με τα τραγούδια του, παλιά και ακυκλοφόρητα (το «Μόνο Ψέματα» ήδη διαδίδεται υπογείως), αλλά και με τραγούδια «αδελφών» του που ξεκινούν κι εκείνοι από το πεζοδρόμιο, αλλά ανεβαίνουν κάπου αλλού (Αγγελάκας, Παυλίδης, Κόρε.Υδρο., Θανάσης Παπακωνσταντίνου, Χατζηφραγκέτα κ.α.) και κάπως έτσι δημιουργείται ένα μεγάλο τραγούδι, σαν μια ανάσα, η πιο προσωπική ίσως ζωντανή στιγμή του τραγουδοποιού.

    Μαζί του, οι μόνιμοι διαταραγμένοι και συνταρακτικοί του συνεργάτες Ντούβας, Χριστοδούλου, Παντέλης και Soto, στην πιο δημιουργική τους σύμπραξη, αλλά και το έκτο πλέον μέλος της μπάντας, η Νεφέλη Φασούλη, που με τις ερμηνείες της, έκλεψε την παράσταση στις προηγούμενες εμφανίσεις του Φοίβου.

    Ακόμα, ως νεύμα στον πρόωρα χαμένο Νίκο Τριανταφυλλίδη, που έργο του υπήρξε το Gagarin 205, θα ακουστεί και το τραγούδι του «The Boy»  από την τελευταία ταινία του «Οι Αισθηματίες».

    Τον Φοίβο Δεληβοριά θα πλαισιώσουν:
    Φασούλη Νεφέλη (τραγούδι)
    Χριστοδούλου Κωστής (πλήκτρα)
    Ντούβας Σωτήρης (ντραμς)
    Yoel Soto (μπάσο)
    Κώστας Παντέλης (κιθάρες)

    Ήχος: Γιάννης Πετρόλιας
    Artwork αφίσας – φωτογραφίες: Δημήτρης Μακρής
    Street Art Graffiti αφίσας: No Land For The Poor by WD

    Ο Φοίβος Δεληβοριάς στο Gagarin 205, Λιοσίων 205, Αθήνα, τηλ. 211 4112500, Παρασκευή 5 Απριλίου, ώρα 22:00 (οι πόρτες ανοίγουν στις 21:00). Τιμές εισιτηρίων: 11€ προπώληση, 13€ στο ταμείο. Προπώληση εισιτηρίων: Ticket Services, Πανεπιστημίου 39, τηλ. 210 7234567, ticketservices.gr. public.gr και στα καταστήματα Public.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Καλλιάνος: «Έρχεται η άνοιξη τις επόμενες ημέρες – Μέχρι τους 24 βαθμούς η θερμοκρασία»

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μπράντλεï Κούπερ-Ιρίνα Σάικ: H φωτογραφία που βάζει τέλος στις φήμες χωρισμού



    ΣΧΟΛΙΑ