• LIFE&STYLE

    Μπράντλεï Κούπερ-Ιρίνα Σάικ: H φωτογραφία που βάζει τέλος στις φήμες χωρισμού

    • NewsRoom
    κουπερ σαικ

    Ο Μπράντλει Κούπερ με τη σύζυγό του, Ιρίνα Σάικ


    Τέλος στις φήμες που ήθελαν το λαμπερό ζευγάρι των Μπράντλεï Κούπερ και Ιρίνα Σαίκ να χωρίζει έβαλε η χθεσινή ανάρτηση του ζευγαριού, σε κοινό του προφίλ στο Instagram.

    Υπενθυμίζεται ότι, τον τελευταίο καιρό, οργίαζαν τα σενάρια που ήθελαν τον Μπράντλεï Κούπερ να έχει συνάψει κρυφό δεσμό με τη συμπρωταγωνίστριά του στην ταινία «A Star is Born», Lady Gaga. Ειδικότερα μετά την επίσημη κοινή τους εμφάνιση στην σκηνή των βραβείων Όσκαρ, όπου ερμήνευσαν μαζί το οσκαρικό soundtrack της ταινίας, «Shallow», το διαδίκτυο γέμισε με υλικό της εμφάνισής τους και όλοι δήλωναν πως η σχέση Μπράντλεï- Gaga σίγουρα δεν αποτελεί φιλική. Οι ίδιοι δήλωσαν επανειλημμένα ότι είναι απλά φίλοι, συνεργάτες και καλοί επαγγελματίες.

    Ωστόσο, μια σειρά από φωτογραφίες, που δημοσιεύθηκαν χθες, σε κοινό λογαριασμό του ζευγαριού, στο Instagram, ήρθαν να δώσουν ένα οριστικό τέλος, στις φήμες που θέλουν τον όμορφο πρωταγωνιστή να χωρίζει με τη σύζυγό του, για τα μάτια της Lady Gaga.

    Οι φωτογραφίες απεικονίζουν την Ιρίνα και το Μπράντλεï να απολαμβάνουν τη λιακάδα στο σπίτι τους, στο Λος Άντζελες, έχοντας πλάι τους την κόρη τους, δείχνοντας πόσο ευτυχισμένη και ενωμένη παραμένει η οικογένειά τους.

    Δείτε παρακάτω τις δημοσιευμένες φωτογραφίες, που απεικονίζουν ευτυχισμένο το διάσημο ζευγάρι:

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ερωτευμένοι η Lady Gaga και ο Μπράντλεϊ Κούπερ; – Τι απαντά η ίδια (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πώς η Ιρίνα Σάικ επιβεβαιώνει το ειδύλλιο Μπράντλεϊ Κούπερ-Lady Gaga

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Lady Gaga – Μπράντλεϊ Κούπερ: Μάγεψαν το κοινό με την live ερμηνεία του «Shallow» στα Όσκαρ (video)



    ΣΧΟΛΙΑ