ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Nαι, ναι καλά διαβάσατε! Υπάρχει τρόπος να χάνετε 100 θερμίδες χωρίς να κάνετε κάποια αλλαγή στην διατροφή σας ή χωρίς γυμναστική!
Μάλιστα, επιστημονική μελέτη το υποστηρίζει με επιχειρήματα.
Ο Δρ Στιβ Φόκνερ και συνεργάτες του στο Πανεπιστήμιο του Λάφμπορο από το Πανεπιστήμιο του Λέστερ, ερεύνησαν πιθανούς εναλλακτικούς τρόπους απώλειας θερμίδων, αντί της γυμναστικής για τον πιο αποτελεσματικό έλεγχο του διαβήτη τύπου 2.
Οι επιστήμονες έκαναν σύγκριση μέσω πειράματος μεταξύ ζεστού μπάνιου και γυμναστικής με ποδήλατο, για το ίδιο χρονικό διάστημα. Τα πορίσματα μας έκαναν να χαμογελάσουμε!
Συγκεκριμένα, διαπιστώθηκε ότι μια ώρα μέσα στην μπανιέρα με ζεστό νερό είχε ως επακόλουθο μεγαλύτερη πτώση του σακχάρου στο αίμα σε σχέση με το ποδήλατο. Δέκα άνδρες ήταν οι συμμετέχοντες στην διαδικασία μέτρησης. Έκαναν μπάνιο σε νερό με θερμοκρασία 40 βαθμών Κελσίου, φορώντας συσκευή μέτρησης σακχάρου.
Μετά από λίγες ημέρες έκαναν ποδήλατο φορώντας την ίδια συσκευή μέτρησης, σε συγκεκριμένη ένταση.
Ο Δρ Στιβ Φόκνερ υποστήριξε ότι το μπάνιο οδήγησε σε μείωση του σακχάρου κατά 10% μεγαλύτερη σε σχέση με τη γυμναστική.
Κατά τη διάρκεια του ζεστού μπάνιου που διήρκεσε μια ώρα, οι συμμετέχοντες στο πείραμα έκαψαν 126 θερμίδες. Κάτι αντίστοιχο μπορεί να συμβεί με περπάτημα 20-30 λεπτών.
Μετά από λίγες ημέρες έκαναν ποδήλατο φορώντας την ίδια συσκευή μέτρησης, σε συγκεκριμένη ένταση.
Ο Δρ Στιβ Φόκνερ υποστήριξε ότι το μπάνιο οδήγησε σε μείωση του σακχάρου κατά 10% μεγαλύτερη σε σχέση με τη γυμναστική.
Κατά τη διάρκεια του ζεστού μπάνιου που διήρκεσε μια ώρα, οι συμμετέχοντες στο πείραμα έκαψαν 126 θερμίδες. Κάτι αντίστοιχο μπορεί να συμβεί με περπάτημα 20-30 λεπτών.
Πηγή: Βοvary.gr
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σαν δυο σταγόνες νερό: Δείτε την σωσία της Melania Tramp (pics)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Μίνα Αρναούτη – Φρόσω Κυριάκου: Τα »έσπασαν» σε νυχτερινό μαγαζί (pic)
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ποιο ζευγάρι χώρισε ζευγάρι εξαιτίας της Μενεγάκη: «Τους κατέστρεψα…» (video)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Σητεία: Ενισχύθηκαν οι δυνάμεις που επιχειρούν στην πυρκαγιά – Μήνυμα 112 για τον οικισμό Καρύδι
- Αττική: Συνελήφθη 25χρονος εμπρηστής για την πυρκαγιά στο Λαγονήσι
- Γεωργιάδης για Καρυστιανού: Για να δικαιολογήσει τα ψέματα που πουλά στους ασθενείς, έμπλεξε όλες τις εφαρμογές της κβαντικής φυσικής
- Ρωσία: «Περισσότερες από χίλιες» κυβερνοεπιθέσεις με στόχο να προκληθούν προβλήματα στις εκλογές,
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.