• The Mononews Lab

    BIOCIRCUIT: Όταν τριάντα λεπτά είναι παραπάνω από αρκετά!

    • NewsRoom

    Πόσες και πόσες φορές δεν έχετε ακούσει τους γύρω σας, φίλους και πελάτες, να παραπονιούνται ότι δεν έχουν χρόνο για γυμναστήριο; Ότι θα ήθελαν να αποκτήσουν το σώμα των ονείρων τους, να αυξήσουν την αντοχή τους ή απλά να κάνουν κάτι ουσιαστικό για την υγεία και την ευεξία τους, αλλά δεν προλαβαίνουν; Και πόσες φορές δεν είδατε ανθρώπους να εγκαταλείπουν την προσπάθεια, αποθαρρημένοι από τις καθημερινές υποχρεώσεις και το βαρύ πρόγραμμα της δουλειάς;

    Τι θα γινόταν, όμως, αν είχαν τη δυνατότητα να πετύχουν τους στόχους τους μέσα σε λιγότερο από 30 λεπτά;

    Αδύνατον, μπορεί να σκεφτείτε…

    Κι όμως… Η λύση είναι εδώ και μάλιστα προσαρμοσμένη στις ιδιαίτερες, ατομικές ανάγκες, απαιτήσεις και προσδοκίες κάθε ανθρώπου, αφού η νέα μέθοδος άσκησης της Technogym προσφέρει εξατομικευμένη προπόνηση για την επίτευξη των στόχων του καθενός σε λιγότερο από 30 λεπτά!

    Κι αυτό χάρη στο Biocircuit, τη νέα τάση στο Fitness, για ειδικά διαμορφωμένους χώρους studio, γυμναστηρίων ή εταιρειών. To Biocircuit είναι η λύση αλλά και η μέθοδος που προσφέρει εξατομικευμένη κυκλική προπόνηση στους χρήστες της με σκοπό να επιτύχουν τους στόχους τους σε σύντομο χρονικό διάστημα. Είτε πρόκειται για μυϊκή ενδυνάμωση είτε για αύξηση της αντοχής είτε για βελτίωση της στάσης του σώματος, επιτάχυνση του μεταβολισμού, περισσότερη ενέργεια, καλύτερη ποιότητα ζωής.

    Κάθε ανάγκη απαιτεί διαφορετικό πρόγραμμα εκγύμνασης, κάτι που γνωρίζουν πολύ καλά οι ειδικοί. Αυτό δεν σημαίνει, όμως, ότι δεν μπορεί κάθε άνθρωπος να έχει το πρόγραμμα που χρειάζεται. Κάθε άλλο. Αρκεί να έχει στη διάθεσή του την εξατομικευμένη υποστήριξη που του ταιριάζει.

    Το καθοδηγούμενο πρόγραμμα του Biocircuit προσφέρει μια συναρπαστική εμπειρία που δεν απαιτεί προσαρμογές ή χρόνο αναμονής, δεδομένου ότι οι ασκήσεις, ο χρόνος που απαιτούν, ο ρυθμός αλλά και ο χρόνος ξεκούρασης έχουν οριστεί και ενσωματωθεί σε εξατομικευμένα προγράμματα. Προγράμματα που είναι ανά πάσα στιγμή διαθέσιμα στον χρήστη όταν θελήσει να γυμναστεί, περιλαμβάνοντας ό,τι ακριβώς χρειάζεται για την καλύτερη άσκηση και εκγύμναση του σώματος.

    Επιπλέον, χάρη στην ειδική τεχνολογία BIODRIVE, το Biocircuit είναι η πρώτη σειρά οργάνων γυμναστικής που προσφέρει ειδικά προσαρμοσμένη άσκηση ή και προπόνηση με ασφαλή, καθοδηγούμενο και αποτελεσματικό τρόπο.

    Αφού κάνει ένα πρώτο test, ο χρήστης επιλέγει το πρόγραμμα που θέλει και ρυθμίζει την αντίσταση και τη στάση του σώματος με τη βοήθεια του γυμναστή. Τα αποτελέσματα αυτά καταγράφονται και αποθηκεύονται στο προφίλ του χρήστη.

    Στη συνέχεια, το ίδιο το πρόγραμμα κατευθύνει τον χρήστη από τον ένα σταθμό στον άλλο, από τον ένα στόχο στον επόμενο. Η κυκλική προπόνηση τελειώνει μετά από 2 γύρους με αυτόματη παρακολούθηση των αποτελεσμάτων. Επιπλέον, η προπόνηση και οι επιδόσεις καταγράφονται στο σύστημα με σκοπό να μπορεί ο χρήστης να ελέγχει τη φυσική του κατάσταση (το ίδιο και ο γυμναστής).

    Βασισμένο σε μια επαναστατική τεχνολογία της αεροδιαστημικής, το σύστημα BIODRIVE λειτουργεί σαν «ελεγκτής» και προσφέρει ειδικά διαμορφωμένη εκγύμναση, κομμένη και ραμμένη στα μέτρα του εκάστοτε χρήστη.

    To BIODRIVE είναι το μοναδικό σύστημα στην αγορά που συνδέεται με το λογισμικό του κυκλώματος. Απαιτεί μόνο μία σύνδεση και προσαρμόζεται πλήρως στις ανάγκες των χρηστών, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να ακολουθήσουν το πρόγραμμα που τους ταιριάζει απόλυτα.

    Αυτό επιτυγχάνεται χάρη σε τέσσερα βασικά χαρακτηριστικά του συστήματος:

    → ΠΡΟΦΙΛ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ: Το BIODRIVE εγγυάται τη δυνατότητα καθορισμού διαφορετικών προφίλ έντασης, για να μπορεί να ανταποκρίνεται στους διαφορετικούς στόχους κάθε ανθρώπου.

    → ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΜΕΝΑ ΦΟΡΤΙΑ: Το BIODRIVE διασφαλίζει ότι ο φόρτος της άσκησης είναι ελεγχόμενος και προσαρμοσμένος στον εκάστοτε χρήστη.

    → ΣΥΝΕΧΗΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ: Το BIODRIVE ενεργοποιεί τη λειτουργία «Gym partner» για να ανακουφίσει και να παρέχει βοήθεια στο χρήστη όταν εκείνος δεν μπορεί να διαχειριστεί πλήρως ή να ολοκληρώσει την εκγύμνασή του.

    → ΡΥΘΜΟΣ: Το BIODRIVE επιλέγει την κατάλληλη ταχύτητα επανάληψης με βάση τις ανάγκες του χρήστη για να επιτύχει τη μέγιστη δυνατή αποτελεσματικότητα.

    Ο εξοπλισμός του ΒIOCIRCUIT περιλαμβάνει μηχανήματα αερόβιας άσκησης (cardio) και μηχανήματα ενδυνάμωσης (biostrength) σε δύο εκδόσεις: μία έκδοση που συνδυάζει cardio και biostrength μηχανήματα και μία μόνο με biostrength.

    Ταυτόχρονα, το BIOCIRCUIT ενδείκνυται και για κέντρα αποκατάστασης και φυσιοθεραπευτήρια, καθώς υπάρχει και η εξειδικευμένη, πιστοποιημένη για την ποιότητα και την ασφάλεια που παρέχει, έκδοση BIOCIRCUIT™ MED. Η συγκεκριμένη έκδοση έχει πιστοποίηση ιατροτεχνολογικού προϊόντος (93/42 ΕΟΚ), που εγγυάται τα υψηλότερα δυνατά πρότυπα ποιότητας, αξιοπιστίας και ασφάλειας. Αυτό περιλαμβάνει τόσο τη σχεδίαση του προϊόντος όσο και τη μεθοδολογία εκγύμνασης αλλά και τα κλινικά ελεγμένα πρωτόκολλα άσκησης.

    Έτσι, όλοι μπορούν να επιτύχουν αυτό που επιδιώκουν εύκολα και γρήγορα. Όσο χρόνο κι αν έχουν στη διάθεσή τους, ό,τι κι αν χρειάζονται.