• LIFE&STYLE

    O CEO Todd McKinnon στέφθηκε ο 14ος πιο fit άνθρωπος στη γη

    todd mckinnon


    Αυτό το έτος ήταν αξέχαστο για τον συνιδρυτή και CEO της εταιρείας Okta, Todd McKinnon. Ο McKinnon όχι μόνο γνωστοποίησε παντού την εταιρεία του την άνοιξη που μας πέρασε, αλλά νωρίτερα αυτό τον μήνα στέφθηκε ο 14ος πιο fit άνθρωπος στη γη στην ηλικιακή ομάδα 45 έως 49 ετών. Ο McKinnon κέρδισε τη διάκριση ανταγωνιζόμενος ελίτ αθλητές από όλο τον κόσμο στα ετήσια παιχνίδια CrossFit, κατά την τετραήμερη επίσκεψη που πραγματοποιήθηκε στις 3 έως 6 Αυγούστου στο Madison του Ουισκόνσιν.

    Τα παιχνίδια CrossFit είναι γνωστό ότι είναι πολύ σκληρά και εξαντλητικά. Κατά τη διάρκεια των τεσσάρων ημερών του διαγωνισμού, οι αθλητές τρέχουν, ποδηλατούν, κολυμπούν, σηκώνουν βάρη, ανεβαίνουν σκάλες, σκαρφαλώνουν, ανυψώνουν περισσότερα βάρη και ανταγωνίζονται ακόμη και σε άλλες επιδείξεις δύναμης, όπως push-ups χειρολαβής.

    Για να προκριθεί κανείς στον διαγωνισμό, πρέπει να τα πάει καλά σε δύο ξεχωριστά στάδια. Αρχικά πρέπει να επιτύχει ένα κορυφαίο σκορ σε έναν ανοικτό διαγωνισμό, όπου ο καθένας μπορεί να συμμετάσχει, και στη συνέχεια πρέπει να αποδειχτεί κορυφαίος αθλητής σε έναν περιφερειακό διαγωνισμό. Έτσι, οι νικητές των παιχνιδιών CrossFit κερδίζουν άξια τους τίτλους τους ως “οι πιο fit άνθρωποι στη γη”.

    Αλλά ο διαγωνισμός είναι κάτι περισσότερο από μια απαιτητική γυμναστική για τους συμμετέχοντες. Αποτελεί ένα δημοφιλές άθλημα θεατών. Χιλιάδες οπαδοί CrossFit κατεβαίνουν στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν τους αγαπημένους τους διαγωνιζόμενους, να απολαύσουν το αθλητικό αυτό θέαμα και να ψυχαγωγηθούν με ένα πολύ ενδιαφέρον sport. Αξίζει να σημειωθεί πως ο ανταγωνισμός μπορεί να είναι κερδοφόρος για τους νικητές, καθώς οι Champion pro CrossFit παίρνουν κάποια χρηματικά έπαθλα αξίας περίπου $300.000.

    https://www.instagram.com/p/BXeNSNrDMlU/

    Με τον τερματισμό του στη 14η θέση ο McKinnon δεν κέρδισε κανένα χρηματικό έπαθλο, ωστόσο κατάφερε κάτι άλλο σημαντικό. Ήταν ο πρώτος αθλητής που συμμετείχε στον διαγωνισμό τον ίδιο χρόνο που έκανε γνωστή την startup εταιρεία του , σύμφωνα με τον προπονητή Jon Hanna. Ο McKinnon ξεκίνησε την Okta με τον συνεργάτη του, Freddy Kerres, το 2009. Έκαναν το ντεμπούτο τους ως δημόσια εταιρεία τον Απρίλιο και οι επενδυτές την ανέβασαν κατά 40% από την πρώτη ημέρα, δίνοντας στην εταιρεία μια αξία άνω των 2 δισεκατομμυρίων δολαρίων, η οποία παρέμεινε σταθερή από τότε.

    Ως ο μεγαλύτερος μέτοχος της Okta, το μερίδιό του Todd McKinnon ανέρχεται σήμερα σε πάνω από 215 εκατομμύρια δολάρια.

    Todd McKinnon

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Bill Gates: Αυτή είναι η καθημερινότητα του πλουσιότερου ανθρώπου στον κόσμο

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Οι Bill Gates και Elon Musk μοιράζονται μια κοινή καθημερινή τους συνήθεια

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Μια ματιά στην καθημερινή ρουτίνα του CEO της Google, Sundar Pichai



    ΣΧΟΛΙΑ