• Business

    Τα απόλυτα δώρα των φετινών Χριστουγέννων για όσους αγαπούν τα σπορ

    • NewsRoom

    Από εκείνον που του αρέσει να γυμνάζεται στο σπίτι μέχρι αυτόν που αγαπά το τρέξιμο και εκείνον που θέλει να ξεκινήσει ένα άθλημα ή χόμπι…

    Οι ημέρες των γιορτών πλησιάζουν πλέον… επικίνδυνα, σε μια περίοδο όμως πρωτοφανή για όλους. Νέα δεδομένα, νέες συνήθειες στις χριστουγεννιάτικες αγορές και, μέσα σε όλα αυτά, εμείς τρέχουμε να προλάβουμε να πάρουμε τα χριστουγεννιάτικα δώρα που θέλουμε για τους αγαπημένους μας, τα δώρα που θα βρει κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο η οικογένειά μας, να γευτούμε Χριστούγεννα τέλος πάντων!

    Δεν έχουν, όμως, αλλάξει όλα. Αν το καλοσκεφθείς, ο αγαπημένος σου προορισμός κάθε Χριστούγεννα είναι πάντα ο ίδιος: το Public, ο #1 προορισμός για προϊόντα τεχνολογίας και ψυχαγωγίας στην Ελλάδα. Γιατί εκεί μπορείς να βρεις πάντα αμέτρητα, αλλά και πρωτότυπα δώρα για όλους. Ακόμη και γι’ αυτούς που το έχουν ρίξει στην άθληση φέτος. Και είναι πολλοί!

    Η κολλητή φίλη μου, για παράδειγμα, είδε και αποείδε με τα γυμναστήρια, περιμένοντας μάταια να ανοίξουν και πάλι, και αποφάσισε να φτιάξει τον δικό της χώρο άσκησης στο σπίτι. Δεν είναι άσχημη ιδέα! Το αντίθετο. Θα μπορεί να γυμνάζεται όποτε και όσο θέλει και η άσκηση -δεν πρέπει να το ξεχνάμε!- δεν μας κρατά μόνο σε φόρμα, αλλά κάνει και καλό στην υγεία. «Νους υγιής…» δεν έλεγαν οι παλιοί; 

    Ώρα για γυμναστική, ώρα για Public λοιπόν… Γιατί στα Public, βρίσκεις τα πάντα για Sports & Fitness: στρωματάκια για να ασκείσαι ή για τη yoga, μπάλες γυμναστικής, σχοινάκια, ελατήρια εκγύμνασης, ιμάντες, αλλά και όργανα γυμναστικής, βάρη και βαράκια, ό,τι μπορείς να φανταστείς ή χρειάζεσαι!

    Αλλά και ο γιος μου, από την ώρα που μείναμε μέσα, δεν χορταίνει να… τρέχει! Αυτός πάλι προτιμά ποδήλατο ή scooter. Αν και θα προτιμούσε, όπως λέει, ένα hoverboard. «Κωδικός 6, μαμά! Να πάρω λίγο αέρα!».  Μήπως να το δω λίγο, λοιπόν; 

    Το Hoverboard 65 Lite της Urbanglide αποτελεί την πλέον πρακτική και άνετη λύση για την μετακίνηση, αλλά και τη διασκέδασή σου. Σε μαύρο χρώμα με LED και μοναδικό σχέδιο, με αντιολισθητικές επιφάνειες, που ανταποκρίνεται σε όλες τις ηλικίες, σου δίνει τη δυνατότητα να κινηθείς με στυλ και ταχύτητα στους δρόμους της πόλης. Χάρη στους τροχούς των 6,5”, το 65 lite σου επιτρέπει να διατηρείς την ισορροπία σου ανεξαρτήτως συνθηκών. Με μέγιστη ταχύτητα 15 km/h και μέγιστο βάρος αναβάτη τα 100 kg. Η μπαταρία λιθίου των 4000 mAh χρειάζεται 2-3 ώρες για να φορτίσει και προσφέρει αυτονομία έως και 20 km. Λίγο το design, λίγο οι ιδιότητές του, νομίζω ότι θα τον ξετρελάνουν!

    Όσο για τον αγαπημένο μου, ξέρω τι χρειάζεται. Τώρα που εξοικειώθηκε πια για τα καλά με την τεχνολογία, ένα smartwatch είναι ό,τι πρέπει και η συγκεκριμένη ενότητα στο Public.gr περιλαμβάνει όλα τα δημοφιλή προϊόντα της αγοράς. Με πρώτο και καλύτερο το Apple Watch, τον κυρίαρχο της κατηγορίας. 

    Τα Apple Watches είναι, άλλωστε, πανέμορφα, με απίστευτη ποικιλία από λουράκια που μπορείς να αγοράσεις έξτρα για να δώσεις στο ρολόι σου άλλον αέρα. Επιπλέον, η πλατφόρμα watchOS έχει άπειρα apps που μπορείς να εγκαταστήσεις στη συσκευή. Η τρέχουσα έκδοση είναι το watchOS 7 το οποίο περιλαμβάνει πλέον παρακολούθηση ύπνου με ενσωματωμένες λειτουργίες που σε βοηθούν να βελτιώσεις την ποιότητα του ύπνου σου (αυτό κι αν το χρειαζόμαστε!). Ακόμα, το fitness app, το watchOS Activity Fitness, έχει βελτιωθεί και έχουν προστεθεί πολλές νέες δραστηριότητες.

    Το νέο μοντέλο Apple Watch Series 6 44mm δε κυκλοφορεί σε πολλές εκδόσεις και χρώματα για να επιλέξεις αυτό που πραγματικά ταιριάζει στο στυλ και την προσωπικότητά σου, όπως τα άκρως εντυπωσιακά Aluminum Space Gray Sport Band Black και Aluminum Blue Sport Band Deep Navy

    Το συγκεκριμένο μοντέλο είναι το 44άρι που σημαίνει ότι προτείνεται για άντρες. 

    Αυτό που με κέρδισε στην περίπτωσή μας είναι οι ειδικές λειτουργίες καρδιακών παλμών, μέτρησης του οξυγόνου στο αίμα (καινούργιο χαρακτηριστικό) και, φυσικά, η δυνατότητα EGG, δηλαδή ο ενσωματωμένος ηλεκτροκαρδιογράφος που σου επιτρέπει να πραγματοποιείς ηλεκτροκαρδιογράφημα ανά πάσα στιγμή. Έτσι, η συσκευή σε συνδυασμό με το ειδικό app είναι σε θέση να αντιλαμβάνεται αρρυθμίες και άλλα πιθανά προβλήματα. Επιπλέον, τα επίπεδα οξυγόνου στο αίμα σε συνδυασμό με τους καρδιακούς παλμούς μπορεί να δείξει σε όσους ασκούνται, πόσο καλά λειτουργεί το σώμα τους κατά την άθληση.

    Και για τον αδερφό του; Βασίλης αυτός, γιορτάζει διπλά αυτές τις ημέρες, αλλά δύσκολο να βρεθούμε… Το βρήκα! Θα του στείλουμε μια e-gift card. Θα επιλέξουμε το ποσό που θέλουμε (από 10 έως € 500) και σε ελάχιστα λεπτά θα λάβει στο e-mail ή το κινητό του την ηλεκτρονική κάρτα δώρου, την οποία μπορεί να χρησιμοποιήσει και για ηλεκτρονικές αγορές από το Public.gr και να επιλέξει το ιδανικό δώρο από τις αμέτρητες επιλογές. 

    Όσο για τα υπόλοιπα δώρα, θα ρίξω μια ματιά στο τι προτείνουν οι αγαπημένοι μας Virtual Santa: Δημήτρης Μακαλιάς, Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, Αντίνοος Αλμπάνης, Ελιάννα Χρυσικοπούλου, Μελέτης Ηλίας και Κατερίνα Παπουτσάκη ντύνονται Άι-Βασίλης και μας δίνουν ιδέες για μοναδικά δώρα που απευθύνονται σε διαφορετικές ηλικίες και γούστα, μέσα από την τεράστια γκάμα επιλογών που προσφέρει το Public.gr. Όλα αυτά μόνο μια απλή επίσκεψη στη σελίδα του Public στο Facebook!

    Ουφ! Μου έφυγε ένα βάρος! Νομίζω, όμως, ότι τα φετινά δώρα είναι διαφορετικά… Όπως και η χρονιά που αφήνουμε πίσω μας… Με την καλή έννοια όμως, αφού κρατάμε ό,τι αξίζει, τις σταθερές αξίες της ζωής μας, και προχωράμε μπροστά, εκμεταλλευόμενοι τις νέες δυνατότητες ενός συναρπαστικού καινούργιου κόσμου!