• City Stories

    Θες επίπεδη κοιλιά; Μην κάνεις κοιλιακούς!

    • NewsRoom
    κοιλιά


    Η αντίστροφη μέτρηση για το καλοκαίρι ξεκίνησε και όλες  οι γυναίκες θέλουν να βγουν fit με όμορφη επίπεδη κοιλιά. Η αντίληψη που έχει επικρατήσει εδώ και πολλά χρόνια είναι ότι επίπεδη κοιλιά χτίζεις με κοιλιακούς.

    Και όμως, σύμφωνα με την γυμνάστρια των celebrities Nίκολα Άντισον υπάρχουν ασκήσεις που είναι  πιο αποτελεσματικές, σε πολύ πιο σύντομο χρονικό διάστημα.

    Για να αποκτήσετε λοιπόν τους κοιλιακούς που ονειρεύεστε πρέπει να:

    • Κάνετε πρόπονηση με βάρη

    Η προπόνηση με βάρη καίει σχεδόν τις διπλές θερμίδες από ό,τι οι υπόλοιπες. Εκτός από αυτό, όσο περισσότερη μυϊκή μάζα έχει το σώμα σας, τόσο περισσότερες θερμίδες καίτε τη μέρα

    • Γυμναστείτε με σανίδα

    Είναι μια ισομετρική άσκηση, η οποία γυμνάζει όλο το σώμα και μπορείς να χάσεις πολλές θερμίδες μένοντας ακίνητος.

    • Κάντε διατροφή και όχι δίαιτα

    Αυξήστε την κατανάλωση πρωτεΐνης και βοηθήστε το σώμα σας να έχει ενέργεια για να γυμναστεί.

    κοιλιακοί

    Μύθοι και αλήθειες για το συσσωρευμένο λίπος

     

    1. Η πείνα είναι η ιδανική στρατηγική για να μειώσετε τα αποθέματα λίπους: Λάθος! Θα πρέπει να τρώτε κάθε 3 ώρες περίπου ώστε το σώμα να συνεχίζει να καταναλώνει ενέργεια (θερμίδες).

    2. Η δίαιτα με λίγους υδατάνθρακες είναι απαραίτητη για να απαλλαγούμε από το λίπος: Λάθος! Τέτοιου είδους δίαιτες απλώς περιορίζουν την πείνα και μειώνουν την κατακράτηση υγρών.

    3. Οι κοιλιακοί είναι οι ιδανικές ασκήσεις για το λίπος στην κοιλιά: Λάθος! Μεμονωμένα, οι κοιλιακοί δεν αρκούν για να αποκτήσετε επίπεδη κοιλιά.

    4. Οι καρδιοαναπνευστικές ασκήσεις (ασκήσεις τύπου cardio) είναι ο μόνος τρόπος να απαλλαγείτε από το συσσωρευμένο λίπος: Λάθος! Οι στοχευμένες ασκήσεις με βάρη μπορεί να αποδώσουν καλύτερα αποτελέσματα.

    5. Πρέπει να γραφτείτε γυμναστήριο για να απαλλαγείτε από το περιττό λίπος: Λάθος! Μπορείτε να πάτε για τρέξιμο, για ποδήλατο ή να κάνετε ασκήσεις στο σπίτι. Με πειθαρχία και σωστό πρόγραμμα μπορείτε να πετύχετε αντίστοιχο αποτέλεσμα.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: 6 πράγματα που δεν πρέπει να τοποθετήσετε στο στεγνωτήριο σας

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια: Ημερήσιες προβλέψεις (Πέμπτη 16 Μαρτίου)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Μελίνικον: Ένας παράδεισος γεμάτος pancakes



    ΣΧΟΛΙΑ