• Architecture & Design

    Το Harrods υποδέχεται το νέο Prada Caffè

    Το Harrods υποδέχεται το νέο Prada Caffè


    Σε συνέχεια της τεράστιας επιτυχίας του Dior Cafe και του pop-up Louis Vuitton x Yayoi Kusama, τα Harrods επιστρέφουν στη συνταγή των εκπλήξεων. Μόλις αποκάλυψαν την τελευταία τους συνεργασία με οίκο μόδας – το Prada Caffè.

    Σχεδιασμένο για να μοιάζει με το Caffè Marchesi στο Μιλάνο, αυτό αναμένεται να γεμίσει το Instagram feed μας τους επόμενους μήνες.

    Το Harrods υποδέχεται το νέο Prada Caffè

    Το Harrods υποδέχεται το νέο Prada Caffè

    Ανοιχτό όλη μέρα, σερβίροντας τα πάντα, από πρωινό μέχρι κοκτέιλ και tapas για aperitivo, το καφέ θα είναι στο ισόγειο του Harrods μέχρι το τέλος του χρόνου. Ο οίκος μόδας λέει ότι το καφέ είναι εμπνευσμένο από τα καταστήματα της Prada, όπως το πρώτο του στο Μιλάνο, στην Galleria Vittorio Emanuele II. Σε τόνους του απαλού πράσινου, σκίζει από κομψότητα – με σκεύη, έπιπλα, αντικείμενα σχεδιασμένα ειδικά για αυτό.

    Το Harrods υποδέχεται το νέο Prada Caffè

    Οι fashionistas που αναζητούν ένα νέο στέκι μπορούν να ξεκινήσουν τη μέρα τους εδώ με έναν δυνατό εσπρέσο, συνοδευόμενο από fagottini φιστίκι και αυγά Φλωρεντίας με χαβιάρι. Το μεσημέρι η κουζίνα αλλάζει σε πιάτα που φωνάζουν Ιταλία,  όπως το vitello tonnato ή το ριζότο Μιλανέζε, αλλά και μοσχαρίσιο φιλέτο με girolles και φιστίκι Αιγίνης.

    Επίσης θα υπάρχει για όλο το έτος μια σειρά από αρτοσκευάσματα και πραλίνες προς πώληση ως takeaway καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

    Ενώ το βράδυ μπορείτε να περάσετε σε κοκτέιλ. Θα υπάρχουν τα Aperol Spritzes, Negroni Sbagliato και Garibaldi επίσης, μαζί με μια κατά κύριο λόγο ιταλική λίστα κρασιών, αλλά και Krug ή Billecart-Salmon.

    Διαβάστε επίσης:

    Εντός του Vermelho, του νέου ξενοδοχείου του Christian Louboutin

    Capsule collection alert: Ισχύς εν τη ενώσει



    ΣΧΟΛΙΑ