• Architecture & Design

    Πωλείται η έπαυλη της Margot Robbie στο Beverly Hills

    Πωλείται η έπαυλη της Margot Robbie στο Beverly Hills


    Μέσω της Engel & Völkers Beverly Hills ρίχνουμε μια ματιά στο σπίτι της διάσημης Αυστραλής ηθοποιού στο Hancock Park του Beverly Hills, αξίας 3.475 εκατομμυρίων δολαρίών.

    Η Margot Robbie αγόρασε τη συγκεκριμένη έπαυλη το 2017, μετά τις επιτυχίες που σημείωσε με τη συμμετοχή της στις ταινίες “The Wolf of Wall Street” και “Suicide Squad”. Λίγο αργότερα, και ενώ ζούσε εδώ, κατάφερε να αναρριχηθεί στις λίστες των πλέον καλοπληρωμένων ηθοποιών με τις ταινίες “Bombshell” και “Once Upon A Time…In Hollywood”.

    Ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες (να σημειωθεί πως την πώληση έχουν αναλάβει οι Sam Real and Justin Fierro της Engel & Völkers Beverly Hills, η ηθοποιός ζητάει πλέον 750,000 δολάρια της αρχικής τιμής του ακινήτου.

    Πωλείται η έπαυλη της Margot Robbie στο Beverly Hills

    Πωλείται η έπαυλη της Margot Robbie στο Beverly Hills

    Η έπαυλη των 350 τετραγωνικών, βρίσκεται ανάμεσα σε πολλές άλλες, όλες σχεδιασμένες μέσα στη δεκαετία του 1920, και δίπλα στην Wilshire Boulevard. Έχει, μεταξύ άλλων, τέσσερα υπνοδωμάτια, έξι μπάνια, καθώς και ένα walk-in κελάρι κρασιού, μια εξωτερική πισίνα και χώρο outdoor spa.

    Να σημειωθεί πως η ηθοποιός, μαζί με τον σύζυγό της (και βοηθό σκηνοθέτη) Tom Ackerley, δεν σκοπεύουν να φύγουν από την αγαπημένη τους γειτονιά – άλλωστε έχουν στην κατοχή τους ακόμη τρία ακίνητα, μεταξύ των οποίων και μια μονοκατοικία αξίας 5 εκατομμυρίων δολαρίων στην περιοχή Venice, την οποία αγόρασε η Robbie το 2019.

    //

    Image credit: Engel & Völkers Beverly Hills / Paul Barnaby

    &

    www.homesandgardens.com



    ΣΧΟΛΙΑ