• Architecture & Design

    OMMA Santorini: Το νέο πεντάστερο boutique ξενοδοχείο με φαντασμαγορική θέα στο Ημεροβίγλι (pics)

    • NewsRoom


    Η Luxury Hospitality Management Company, Epoque Collection (www.epoquecollection.com) ανακοινώνει την επίσημη έναρξη της πρώτης της μονάδας, OMMA Santorini, στο νησί που είναι παγκοσμίως γνωστό για τη μοναδική γεωμορφολογία του και το ανυπέρβλητο ηλιοβασίλεμά του.

    Προερχόμενο από την αρχαία ελληνική λέξη ὄμμα, που σημαίνει όραση, το ξενοδοχείο καλεί τον επισκέπτη να το ανακαλύψει με όλες του τις αισθήσεις.

    Η μοναδική τοποθεσία του ΟΜΜΑ Santorini προσφέρει φαντασμαγορική θέα 360 μοιρών τόσο προς την Καλντέρα, όσο και στο Αιγαίο Πέλαγος (www.ommasantorini.com), το ΟΜΜΑ Santorini ξεχωρίζει για το πολύ υψηλό επίπεδο και την ασυμβίβαστη ποιότητα παροχών του.

    Σε ένα χώρο που αποπνέει ηρεμία και γαλήνη μέσα από minimal κυκλαδίτικους τόνους, το OMMA Santorini παρέχει ξεχωριστές, προσωποποιημένες υπηρεσίες και αυθεντικές γεύσεις που συμπληρώνουν ιδανικά η μία την άλλη, προσφέροντας μια απαράμιλλη εμπειρία διαμονής.

    To OMMA Santorini αποτελείται από 30 δωμάτια και σουίτες, τα περισσότερα από τα οποία διαθέτουν ιδιωτική πισίνα. Oι βίλες του ΟΜΜΑ με ιδιωτική πισίνα αποτελούν την ιδανική επιλογή για ζευγάρια και για εκείνους που αναζητούν την απόλυτη απομόνωση. Οι βίλες αποτελούν το απόλυτο καταφύγιο για όσους θέλουν να περάσουν τον μήνα του μέλιτος στη Σαντορίνη, ενώ στους εξωτερικούς τους χώρους μπορούν να φιλοξενηθούνevents.

    Η γαστρονομία αποτελεί έναν από τους πυρήνες του ξενοδοχείου με το OMMA All Day Restaurant να συμπαρασύρει τον επισκέπτη στο απόλυτο γευστικό ταξίδι. Ο Executive Chef, Δημήτρης Σταμούδης βάζει την υπογραφή του στη σύγχρονη εκδοχή παραδοσιακών πιάτων, χρησιμοποιώντας τοπικά σαντορινιά προϊόντα.

    Η γαστρονομική εμπειρία αναδεικνύεται μέσα από τις επιλογές δείπνου που προσφέρει το OMMA Restaurant, τέλεια συνδυασμένες με τοπικές και διεθνείς ετικέτες κρασιού, που σερβίρονται με θέα στην Καλντέρα, σε ένα σημείο που πιστεύεται ότι είναι ένα από τα πλέον ξεχωριστά της Σαντορίνης. Το πρωινό αποτελεί ακόμα μια μοναδική εμπειρία, που φέρει την υπογραφή του Chef, Δημήτρη Στάμουδη χρησιμοποιώντας συστατικά περιζήτητα και υψηλής ποιότητας, επιλεγμένα προσεκτικά από κάθε γωνιά της Ελλάδας.

    Η ευεξία βρίσκει τη δική της έκφραση στο OMMA Spa. Εξατομικευμένες θεραπείες με τα φημισμένα προϊόντα Elemis παρέχονται από τους επαγγελματίες θεραπευτές του spa του ξενοδοχείου, ενώ το boutique γυμναστήριο επιτρέπει στους επισκέπτες να ακολουθούν το καθημερινό πρόγραμμα άσκησής τους, ακόμα κι αν βρίσκονται μακριά από το σπίτι τους.

    Το ανακαινισμένο project φέρει την υπογραφή του διάσημου Έλληνα Αρχιτέκτονα Δημήτρη Αγιοστρατίτη της 1Architects και της Σχεδιάστριας Εσωτερικών Χώρων, Αφροδίτης Μπονάτσου της Stones & Walls.



    ΣΧΟΛΙΑ