• Architecture & Design

    4+1 τρόποι για να δώσετε στο σπίτι σας χριστουγεννιάτικη διάθεση

    • Ράνια Παπαδοπούλου
    Χριστούγεννα


    Χριστούγεννα, η πιο γιορτινή εποχή του κόσμου είναι εδώ. Ήδη όλη η χώρα έχει μπει σε γιορτινή διάθεση με τη φωταγώγηση πλατειών και χριστουγεννιάτικους στολισμούς σε όλους τους δρόμους. Μήπως, αναρωτιέστε πώς μπορείτε να δώσετε γιορτινή διάθεση στο σπίτι σας;

    Είστε στο σωστό σημείο. Το mononews.gr σάς παρουσιάζει 4+1 τρόπους για να διακοσμήσετε το σπίτι σας.

    1.Φωτάκια

    Το φως είναι ένα από τα πιο βασικά χαρακτηριστικά των Χριστουγέννων. Θέλετε να δώσετε μία πιο ζεστή ατμόσφαιρα στο σπίτι σας; Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε θερμά φώτα. Το θερμό φως είναι ιδανικό για το σαλόνι σας. Διακοσμήστε τα κουρτινόξυλα των παραθύρων σας με χριστουγεννιάτικες γιρλάντες, κρεμάστε φωτάκια και ένα αστέρι όπως στη φωτογραφία που ακολουθεί.

     

     

    Αν προτιμάτε λιγότερα φωτάκια και περισσότερα χριστουγεννιάτικα στολίδια, σας προτείνουμε τις παρακάτω εναλλακτικές:

     

    2.Χριστουγεννιάτικο δέντρο που να μην πιάνει χώρο.

    Αγαπάτε τη γιορτή των Χριστουγέννων. Σας αρέσουν τα χριστουγεννιάτικα δέντρα, αλλά το σπίτι σας είναι μικρό. Κι όμως υπάρχει τρόπος να ζήσετε τη μαγεία των Χριστουγέννων! Θα χρειαστείτε μερικές γιρλάντες σε στυλ κλαδιών δέντρου, μερικά κρεμαστά στολίδια, λίγα φωτάκια και… μερικά εργαλεία, για να στήσετε στον τοίχο σας το δικό σας μοναδικό χριστουγεννιάτικο δέντρο.

    3.Χριστουγεννιάτικα ποτήρια

    Για να κάνετε την παρακάτω διακόσμηση, το μόνο που θα χρειαστείτε είναι ποτήρια του κρασιού, λίγα φωτάκια, μικρά στολίδια, μία μικρή μινιατούρα, που να χωρά στο ποτήρι και…φαντασία.

    4. Διακόσμηση τραπεζιού

    Η διακόσμηση του τραπεζιού σας είναι ένας πολύ απλός τρόπος για να δώσετε χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα στο σπίτι σας. Σίγουρα τα κεριά είναι το πρώτο πράγμα που θα σκεφτείτε. Εμείς είμαστε εδώ για να ανατρέψουμε αυτή τη σκέψη και να σας δείξουμε πώς μπορείτε να διακοσμήσετε έξυπνα το τραπέζι σας. Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι λίγα καρότα, πολύχρωμες χαρτοπετσέτες και μικρά σοκολατάκια.

    5. Στολίδια πόρτας

    Ένας ακόμα τρόπος να δώσετε γιορτινή διάθεση στο σπίτι σας είναι να κρεμάσετε στην πόρτα σας ένα στολίδι. Ένας χιονάνθρωπος ή ένα γιορτινό στεφάνι αρκούν, για να μας θυμίσουν ότι έρχονται Χριστούγεννα.

     

    Διαβάστε επίσης:

    XMAS MOMENTS: Βρήκαμε για εσάς τις καλύτερες ιδέες για τα Χριστούγεννα

    Πέντε τρόποι για να δώσετε στο μπαλκόνι σας χριστουγεννιάτικη διάθεση!



    ΣΧΟΛΙΑ