• Κοινωνία

    Βίντεο-ντοκουμέντο από την πτώση του ελικοπτέρου με τον ιδιοκτήτη της Λέστερ

    • NewsRoom


    Στη δημοσιότητα δόθηκε βίντεο από τη στιγμή της πτώσης του ελικοπτέρου που μετέφερε τον δισεκατομμυριούχο ιδιοκτήτη της Λέστερ, Βιχάι Σριβανταναπράμπα το βράδυ του Σαββάτου. Πρόκειται για βίντεο-ντοκουμέντο, που κατέγραψε κάμερα ασφαλείας και δείχνει το ελικόπτερο να απογειώνεται χωρίς κάποιο πρόβλημα μέσα από το στάδιο King Power.  Ωστόσο, λίγο αργότερα το ελικόπτερο εξαφανίζεται και στη συνέχεια επανεμφανίζεται τυλιγμένο στις φλόγες.

    Οι ειδικοί εξετάζουν το «μαύρο» κουτί του ελικοπτέρου, ενώ η αστυνομία έχει αποκλείσει τον κίνδυνο σύγκρουσης με drone. Εκτός από τον πρόεδρο της Λέστερ, η αστυνομία ανακοίνωσε ότι στο ελικόπτερο επέβαιναν επίσης και έχασαν τη ζωή τους ο 35χρονος πιλότος, Ερικ Σάφερ, η 46χρονη Πολωνή συνεργάτιδά του Ταϊλανδού μεγιστάνα, Ιζαμπέλα Ρόζα Λέχοβιτς, και δύο μέλη της εταιρείας του, η 33χρονη Νουρσάρα Σουκναμάι και ο Καβεπόρν Πουνπάρε.

    Η αποκάλυψη των ονομάτων διέψευσε τις αρχικές φήμες ότι στο ελικόπτερο επέβαιναν η 34χρονη κόρη του Σριβανταναπράμπα και ο προπονητής της Λέστερ, Κλοντ Πιελ.

    Δείτε το βίντεο:

    https://www.youtube.com/watch?v=0qTU6Dvgd-c

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Πέθανε ο σκηνοθέτης Δήμος Θέος

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τέσσερις ισχυροί μετασεισμοί μέσα σε 28 λεπτά στη Ζάκυνθο – Τι λένε οι σεισμολόγοι

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ανατροπή με την κόρη του προέδρου της Λέστερ: Διαψεύδεται πως βρισκόταν στο μοιραίο ελικόπτερο



    ΣΧΟΛΙΑ